Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ετοιμάζουν παρέλαση διαμαρτυρίας 30.000 Έλληνες της Γερμανίας


Η εξοργιστική απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου να κλείσει τα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, ακόμη και σε χώρες που υπάρχουν και ζουν πάρα πολλοί Έλληνες μετανάστες, χωρίς καν να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για τη λειτουργία τους (δείτε εδώ) βγάζει στους δρόμους τον Ελληνισμό της Γερμανίας. Πάνω...


από 30.000 Έλληνες ,ετοιμάζονται να "παρελάσουν" στις 28 Οκτωβρίου στους κεντρικούς δρόμους του Μονάχου,επειδή η Αννούλα με το "έτσι θέλω" και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος,αποφάσισε να στερήσει την εκμάθηση της μητρικής τους Ελληνικής γλώσσας στα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών.Τη στιγμή  που ολοένα και περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου βάζουν σαν μάθημά τους τα αρχαία Ελληνικά η υπουργός α-παιδείας της Ελλάδας,αφαιρεί το δικαίωμα στην εκμάθηση της  Ελληνικής γλώσσας από τα ίδια τα Ελληνόπουλα.Τελικά η Αννούλα θα μείνει στην ιστορία ως ...Αννούλα και ως η χειρότερη υπουργός παιδείας που πέρασε από τη χώρα,αφού μόνο με την παιδεία δεν ασχολείται.Την νοιάζει περισσότερο φαίνεται η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ,που μάλλον τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον.
Κατά τα άλλα η πατρίδα καλεί τους απανταχού Έλληνες μετανάστες όποτε τους έχει ανάγκη,έτσι;

2 σχόλια:

  1. Τὸ ἰδιο ἔπραξε ἐν ἔτει 1989 καὶ ὁ Γεώργιος Ἀνδρέου Παπανδρέου ὡς ὑπουργὸς Παιδείας.Κατήργησε ὅλα τὰ ἐπαρχιακὰ Ἑλληνικὰ σχολεία τοῦ Ἐξωτερικοῦ πλὴν τῶν εὑρισκομένων ἐντὸς τῶν μεγάλων πόλεων π.χ.κατήργησε τὸ σχολεῖο τοῦ Λόγκ-Ἄϊλαντ(ἐπαρχίας τῆς Νέας Ὑόρκης)καὶ ἄφησε μόνον τῆς πόλεως τῆς Νέας Ὑόρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει θα ανοιξουν μουσουλμανικα σχολεια , θα παμε εκει , αυτοι τουλαχιστον ειναι πατριωτες για την χωρα και την γλωσσα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.