Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιχειρηματίας "σάπισε" την ερωμένη του στο ξύλο για να μην τον εγκαταλείψει


Δεν του 'φτανε που το έπαιζε νταής σε ανυπεράσπιστη γυναίκα, την εκβίαζε κιόλας ό,τι θα δημοσιοποιούσε στο ίντερνετ προσωπικές τους ερωτικές στιγμές...




Ο 48χρονος κατηγορείται ότι με ξυλοδαρμούς, απειλές και εκβιασμούς εξανάγκαζε την ερωμένη του να μην τον εγκαταλείψει. Μάλιστα τους τελευταίους εννέα μήνες την κρατούσε «όμηρο» με απειλές, ότι θα δημοσίευε στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η 36χρονη κατάφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου, παρουσία εισαγγελέα και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μέσα στον οποίο υπήρχε υλικό με προσωπικές στιγμές του ζευγαριού σε ψηφιακό αρχείο. Σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο ίδιος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων αυτόφωρης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.