Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ε!Όχι και να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδικίες!!!

Το κόμα που ποτέ δεν καταδίκασε τα φαινόμενα αυτοδικίας κατά διαδηλωτών και πολιτών στο κέντρο της Αθήνας,που πανηγύριζε όποτε ...


γινόταν γνωστό ότι γιαούρτωσαν ή επιτέθηκαν σε κάποιον πολιτικό,που οργάνωνε συγκεντρώσεις οι οποίες κατέληγαν σε ανθρωποκηνυγητό βουλευτών αντιπάλων κομμάτων έξω από στούντιο ή σε καταλήψεις ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών,δικαιούτε να βγάζει ανακοινώσεις περί αυτοδικίας;Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ,μνημείο κοροϊδίας της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού:

Σύμπτωμα «μιας κοινωνίας που βυθίζεται στην παρακμή» χαρακτηρίζει τη σημερινή δολοφονία στην Παιανία ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι το περιστατικό καταδεικνύει «με τον πλέον δραματικό τρόπο την απόσυρση του κράτους από την προστασία των πολιτών».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η αυτονόητη καταδίκη εγκληματικών πράξεων, όπως και φαινομένων αυτοδικίας δεν αρκεί, καθώς όπως εξηγεί, για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα απαιτείται η άμεση αντιστροφή της «καθοδικής πορείας» της χώρας.
«Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας είναι ευθέως συνδεδεμένη με τη φτώχεια και την εξαθλίωση, αλλά και με την απόσυρση της αστυνομίας από το έργο της, που δεν είναι άλλο από την προστασία της ασφάλειας των πολιτών», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.