Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο από την επιχείρηση λιντσαρίσματος του Βενιζέλου [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος όταν ομολογιούχοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσερχόμενος στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με...



τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο. Oι διαδηλωτές αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς, που δεν περίμεναν τέτοια δυναμική για οργισμένη αντίδραση, από τους ναθρώπους που εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους στα ελληνικά ομόλογα και ξαφνικά είδαν να μην έχουν φράγκο στις τράπεζες εξαιτίας του κουρέματος.

Κάποιοι από αυτούς κλώτσησαν το αυτοκίνητο του Βενιζέλου, με τους αστυνομικούς αποσβολωμένους να μην μπορούν να αντιδράσουν στο ελάχιστο. Τελικά το αυτοκίνητο με τον Βενιζέλο έφυγε και η συνάντηση ματαιώθηκε. Όμως οι διαδηλωτές έστειλα τον μήνυμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι θα τον ακολουθούν από εδώ και πέρα και θα γίνουν "η φωνή της συνείδησής του". Προανήγγειλαν ότι ενδέχεται να βρεθούν αύριο στην Ιπποκράτους, όπου ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. "Δεν είμαστε επαίτες, αλλά καταθέτες" και "Κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες", ήταν τα βασικά συνθήματα των ομολογιούχων.



Η Ιπποκράτους εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΛ.ΑΣ. για πλημμελή προστασία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, πριν λίγο έσπευσε στο σημείο μία διμοιρία των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.