Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ανατριχιαστική ναζιστική επιστολή κατά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα με την "υπογραφή" της Χρυσής Αυγής!


Με ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύεται στο "προφίλ" της στο Facebook, η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας καταγγέλλει ότι έφτασε στα γραφεία της την Παρασκευή μια απειλητική επιστολή. Το υβριστικό σημείωμα, που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά, έφτασε στα γραφεία της Μουσουλμανικής Ένωσης μέσω ταχυδρομείου και έχει ταχυδρομηθεί από το κεντρικό ταχυδρομείο της Αθήνας....

Η επιστολή, η οποία έχει γραφτεί με φόντο τον μαίανδρο και τις δάφνες, (σ.σ. σύμβολα που παραπέμπουν στην Χρυσή Αυγή) απειλεί τους Μουσουλμάνους που ζουν στην χώρα μας να την εγκαταλείψουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, διαφορετικά «θα τους σφάξουν στο δρόμο σαν κοτόπουλα». Η Μουσουλμανική Ένωση καλεί την πολιτεία να παρέμβει και υπογραμμίζει ότι η απειλή απευθύνεται σε όλους τους Μουσουλμάνους, Έλληνες και αλλοδαπούς.
Αναλυτικά το υβριστικό σημείωμα
«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι,
Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπ…. σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο.
Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.
Γ….. το Ισλάμ σας, γ… το Κοράνι σας και γ…τις μάνες σας.
Θα χυθεί αίμα».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας



Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece την υπόθεση ανέλαβε η υπηρεσία κατά της Ρατσιστικής Βίας, της ΕΛ.ΑΣ., ανώ αναμένονται κι επίσημες ανακοινώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Καλά ρε κρετίνοι για πόσο μπετόβλακες μας περνάτε; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι η Χρυσή Αυγή έστειλε επιστολή στους Μουσουλμάνους με το έμβλημά της; Πω πω ρε παιδάκι.. Και μετά σου λένε ότι δεν πρέπει να κρεμαστούν οι προδότες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.