Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί ο Η.Κασιδιάρης ζήτησε την αντικατάσταση των αστυνομικών της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα;

Την αντικατάσταση των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την ασφάλεια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης. Αφορμή για την ερώτηση ήταν η...


 δημοσίευση φωτογραφίας των αστυνομικών ασφαλείας του Αλ. Τσίπρα να μεταφέρουν βαλίτσες αναχωρώντας από τους Παξούς, όπου διέμειναν μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά του.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης επισημαίνει ότι, σύμφωνα με το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα, αν ο αστυνομικός εκτελεί καθήκοντα που δεν ανάγονται στην αποστολή του, αντικαθίσταται.

Ο βουλευτής κάνει λόγο για αστυνομικούς – «αχθοφόρους» των «υψηλών προσώπων» του συστήματος, ωστόσο από το δημοσίευμα δεν προκύπτει αν ο αστυνομικός μεταφέρει τα προσωπικά του είδη ή τα πράγματα του Αλ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.