Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τελικά ρε Σταύρο Θεοδωράκη τι είσαι; Αριστερός, κεντρώος, αντάρτης του ΠΑΣΟΚ, κόπια του Μπέπε ή του Ρέντσι; [ΒΙΝΤΕΟ]


Από όλα είχε η συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στον Γιώργο Παπαδάκη και την τηλεόραση του ΑΝΤ1, καθώς εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου, με τον οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη προσωπική βεντέτα, από τις ημέρες του Πάσχα, ενώ έσπευσε να τονίσει τις… ομοιότητές του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι...



Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε τον Λάκη Λαζόπουλο για “προσβολή προς την Αριστερά”, με αφορμή την τελική άρνηση του γνωστού ηθοποιού να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Μαϊου, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών για το κόμμα του, προκειμένου να προκύψει ένα βιώσιμο κυβερνητικό σχήμα.



Ο επικεφαλής του Ποταμιού έσπευσε ουσιαστικά να… προσπεράσει τη σύγκριση που κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ ανάμεσα στον ίδιο και τον Ιταλό κωμικό Μπέπε Γκρίλο, υποστηρίζοντας ότι οι ιδέες του είναι πιο κοντά σε εκείνες του νέου πρωθυπουργού της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.