Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πασίγνωστη 23χρονη ηθοποιός ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ και ΣΟΚΑΡΕΙ: "Έχω καρκίνο και ξεκινάω χημειοθεραπείες"!

Η ηθοποιός του... "Home and Away" και του "Neighbours", Tessa James, ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μετά από διάγνωση ότι πάσχει από λέμφωμα Hodgkin.

Σε μια δήλωση που δημοσίευσε η "The Daily Telegraph", εκπρόσωπος της 23χρονης ηθοποιού ανέφερε ότι η ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της στην Gold Coast, ώστε να είναι με τον 29χρονο σύζυγό της, Nate Myles.

«Η Tessa θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Η Τessa και ο Nate θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν όλους για τις ευχές και ζητούν προστασία της ιδιωτικής τους ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου» αναφέρεται στη δήλωση.

Ο σύζυγός της ανέβασε φωτογραφία τους στο instagram, με την Tessa να ψάχνει ένα κοντό κούρεμα, καθώς προετοιμάζεται για τις χημειοθεραπείες.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.