Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Antonio Sabato το sexy μοντέλο εσωρούχων των 90′s…[ΦΩΤΟ]

Υπήρχε μια εποχή αρχές της δεκαετίας του 90 που ο Antonio Sabato Jr. ήταν το πιο hot μοντέλο που υπήρχε. Στα 18 του γίνεται το μοντέλο της διάσημης εταιρίας εσωρούχων Clavin klein κάτι που ...


τότε ισοδυναμούσε με κορυφαία θέση στο χώρο του μόντελινγκ, μια θέση που είχε φήμη και πολλά χρήματα.

Το ωραίο του πρόσωπο και το sexy του σώμα, του εξασφάλισαν μια καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης και του σινεμά. Έπαιξε σε πολλές ταινίες σε σίριαλ και σε σαπουνόπερες όπως το «Γενικό νοσοκομείο» και η «Τόλμη και γοητεία», όμως πάντα θα τον θυμόμαστε ως ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των εσωρούχων με δεκάδες εξώφυλλα και γιγαντοαφίσες.

Σήμερα 22 χρόνια μετά την πρώτη του διαφήμιση με το λευκό μικροσκοπικό ρούχο εξακολουθεί στα 42 του κα παραμένει ένας πολύ ωραίος, sexy και γοητευτικός άντρας που κάνει ακόμη τις γυναίκες να τον κοιτούν με λατρεία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.