Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Με σπασμένα τα φρένα νταλίκα ισοπέδωσε 8 αυτοκίνητα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας[ΦΩΤΟ/VIDEO]


Μνήμες από τo θανατηφόρο τροχαίο της Εγνατίας οδού ξύπνησαν σήμερα με την νταλίκα που παρέσυρε ότι έβρισκε στο διάβα της στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας…



στο ύψος της Αττικής Οδού.
Το βαρύ όχημα έχει παρασύρει οκτώ αυτοκίνητα, αλλά και ένα μικρότερο φορτηγό που βρέθηκε στο δρόμο του. Άλλα τέσσερα αυτοκίνητα τράκαραν ελαφρά μεταξύ τους.


Δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματισμένα άτομα, ωστόσο έχουν σπεύσει στο σημείο ασθενοφόρα καθώς έχει τραυματισθεί ελαφρά ένα άτομο.
Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ανέφερε πως η νταλίκα βρέθηκε πάνω στο κράσπεδο στα δεξιά του δρόμου έχοντας παρασύρει μαζί της αρκετά αυτοκίνητα.


Η κυκλοφορία διεξάγεται προς το παρόν μόνο από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα. Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το ύψος του κόμβου της Κηφισιάς. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια να μεταφερθούν εκτός οδοστρώματος τα αυτοκίνητα, αλλά και τα σακιά με το αλεύρι ώστε να αποκατασταθεί σύντομα η κυκλοφορία
Σακιά με αλεύρι έπεσαν πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα
Σύμφωνα με πληροφορίες η νταλίκα κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα όταν, όπως ισχυρίστηκε ο Βούλγαρος οδηγός, “έσπασαν” τα φρένα του και για να μην προκαλέσει σοβαρό ατύχημα προσπάθησε να σταματήσει το βαρύ όχημα ρίχνοντάς στο στο κράσπεδο που υπάρχει στο πλάι της εθνικής στη διασταύρωση με την Αττική Οδό.


Από το τράνταγμα τα σακιά που μετέφερε η νταλίκα μετακινήθηκαν και άρχισαν να πέφτουν από την καρότσα στο δρόμο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποια από τα σακιά να πέσουν πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι οδηγοί τους να χάσουν τον έλεγχο...
Γλιτώσαμε από θαύμα, λένε οι οδηγοί των ΙΧ
Από ένα θαύμα ισχυρίζονται ότι είναι ζωντανοί οι οδηγοί των αυτοκινήτων που καταπλακώθηκαν από το φορτίο.
Η τέντα του φορτηγού δεν άντεξε όταν οι παλέτες με τα σακιά αλεύρι μετακινήθηκαν και τόνοι ολόκληροι άρχισαν να πέφτουν στο δρόμο.
Την τελευταία στιγμή πρόλαβα και έστριψα λίγο το τιμόνι, είπε ένας από τους οδηγούς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ ένας δεύτερος καταγγέλλει ότι το φορτίο δεν ήταν όπως θα έπρεπε δεμένο με ιμάντες με αποτέλεσμα να μετακινηθεί και να πέσει στα αυτοκίνητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.