Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"Βόμβα": Κι άλλος πολιτικός μπλεγμένος με μίζες απ' τα εξοπλιστικά!


Δεν είναι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που έχει καταδικαστεί, και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που κατηγορείται...





Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχει μπει κι άλλος πολιτικός-εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη-ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με προμήθεια εξοπλιστικών, ρωσικής και γαλλικής προέλευσης.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα των τελευταίων 15 χρόνων που διερευνά η Δικαιοσύνη υπολογίζονται σε περίπου 1 δισ. ευρώ.

Όσο για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη έχει παραπεμφθεί ομοφώνως στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και παράνομη συμμετοχή σε off-shore.

Ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Το πόρισμα «καίει» τον Γιώργο Καρατζαφέρη καταλήγει στη διαπίστωση ότι «δεν προκύπτει η πραγματική αιτία μεταβίβασης του ποσού των 1.650.000 ευρώ προς την Catalina International».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.