Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τι βλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται

Δείτε τι σας...περιμένει...


ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη ενώ από την Παρασκευή θα τους ακολουθήσει κατά πόδας και ο Ερμής. Παράλληλα, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου και υπόσχεται επέκταση, φλερτ, χαρές και πανηγύρια. Με τόσο θετικές διελεύσεις, εννοείται ότι παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά με αποτέλεσμα να ακτινοβολείς και να έλκεις ό,τι καλύτερο στον έρωτα. Καιρός να το ρίξεις έξω χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κουραστείς πάρα πολύ. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι (εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δείχνει τα αντίθετα) καθώς διευρύνονται οι ορίζοντές σου. Τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να αποκτήσεις περισσότερη φήμη, να προβληθείς, θα ανεβάσεις το κασέ σου, ιδιαίτερα αν είσαι εκπαιδευτικός ή η δουλειά σου έχει σχέση με το εξωτερικό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευνοούνται τα ταξίδια μου είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν συνδυάσω το τερπνό μετά του ωφελίμου, ακόμη καλύτερα. Επίσης, τώρα θα αποδώσουν οι προσπάθειές μου σε φιλοσοφικούς χώρους και οι συλλογικές μου δραστηριότητες.



ΤΑΥΡΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Επειδή οι επαγγελματικές σου υποθέσεις σε βάζουν στο τρέξιμο και επηρεάζουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σου, βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, αν έχεις αναλάβει την ευθύνη ενός μόνιμου δεσμού, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τον στηρίξεις σε πολύ γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος είναι καλή για να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά, διατροφές και –γενικότερα- με διαχείριση χρημάτων τρίτων (συζύγου, γονέων, πελατών, κλπ). Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι απαγορευτικό για να πάρεις ρίσκα αλλά, αν κάνεις μια συνετή διαχείριση, μπορεί να επιλύσεις σημαντικά θέματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω ας μπω στη δράση. Τα ταξίδια μου ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχουν επαγγελματικό στόχο. Αν μπορώ να συνδυάσω δουλειές και διασκέδαση, ακόμα καλύτερα για μένα.





ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την Αφροδίτη και τον Ήλιο, από την Παρασκευή θα περάσει και ο Ερμής στον Τοξότη, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο Φως στον αισθηματικό σου τομέα. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, αλλάζει το σκηνικό και ξαναβρίσκεις τον καλό σου, ερωτικό εαυτό. Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, πολλές εκ των οποίων θα είναι κεραυνοβόλοι έρωτες, θα αναθεωρήσεις τη στάση σου προς κάποιες σχέσεις σου και ίσως πάρεις σοβαρές αποφάσεις για γάμο και δημιουργία οικογένειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δημόσιες σχέσεις και οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντικές για τις δουλειές σου. Να είσαι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου καθώς μπορεί να δεχθείς αξιόλογες προτάσεις. Αν πρέπει να υπογράψεις συμβόλαια είναι προτιμότερο να τα δρομολογήσεις για την επόμενη εβδομάδα επειδή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε εγκυμονεί κινδύνους απάτης ή εξαπάτησης.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τον Άρη στον Αιγόκερω, μπαίνοντας στη δράση για να διεκπεραιώσω υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές ή –γενικότερα- διαχείρισης οικονομικών τρίτων (συζύγου, γονέων, πελατών, κλπ).





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά σκληρές. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό, επικροτεί εσένα που έχεις γενέθλια στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου και θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες της σχέσης σου, κάνοντας το επόμενο βήμα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κατανικήσεις τη νωχέλειά σου και αξιοποιήσεις τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή (από την Παρασκευή) στον Τοξότη, αναμένονται θετικότερες εξελίξεις στη δουλειά και μια πιο εποικοδομητική καθημερινότητα. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι πιο πρωτότυπες ιδέες σου στη δουλειά. Ως επί το πλείστον, θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αυξήσεις την πελατεία σου και να αποκτήσεις περισσότερη και καλύτερη φήμη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τετράγωνο του Ήλιου και του Ποσειδώνα μπορεί να με αποδυναμώσει ενεργειακά γι αυτό θα πρέπει να τρέφομαι καλύτερα και να ξεκουράζομαι περισσότερο.






ΛΕΩΝ



ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την Αφροδίτη και τον Ήλιο, την Παρασκευή περνάει και ο Ερμής στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, δίνοντάς σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι! Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που βρίσκεται και ο Δίας στο ζώδιό σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό «μιλάει» για κεραυνοβόλους έρωτες! Από τον χάρτη σου θα κριθεί το μέγεθος της εύνοιάς σου στα ερωτικά. Αυτή η περίοδος είναι καταπληκτική καθώς, ακόμη κι αν δεν συμβεί τίποτε ιδιαίτερο, θα περάσεις καλά και θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά θα στιγματίσει αυτή την περίοδο αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα διαφανούν οι προοπτικές που δημιουργούνται για το 2015 που είναι σαφώς θετικότερες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Από την επόμενη εβδομάδα που δεν θα ισχύει το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα (όψη που εγκυμονεί κάποιους κινδύνους), δρομολόγησε καινούργιες υποθέσεις και προγραμμάτισε τα πολύ σημαντικά ραντεβού σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην παρασυρθώ σε σπατάλες. Ας προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα γιατί μπορεί να πέσω θύμα κολάκων ή κακής αξιολόγησης λόγω υπεραισιοδοξίας.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή αλλά όλο και θα υπάρχει κάποια ρανίδα χρόνου και ένα άτομο που θα σε παρασύρει στο να περάσεις καλά και να ερωτοτροπήσεις, μιας και ο Άρης από τον Αιγόκερω, σε βάζει στη δράση για να φλερτάρεις, να φλερτάρεις, να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για σένα που είσαι παντρεμένος/η ή συγκατοικείς με το ταίρι σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κερδισμένος αυτή την περίοδο θα είσαι εσύ που θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, θα είσαι εστιασμένος/η στο σκοπό και έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρξει αρκετά γόνιμο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να μην είσαι φυγόπονος/η και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας διακοσμήσω Χριστουγεννιάτικα το σπίτι, ας εστιαστώ στις ανάγκες της οικογένειάς μου, ας δημιουργήσω ατμόσφαιρα θαλπωρής, ας περάσω καλά με τους αγαπημένους μου, τώρα που ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής (από την Παρασκευή) στον Τοξότη είναι η ιδανική αστρολογική συγκυρία για τέτοιου είδους ενασχολήσεις.



Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.



ΖΥΓΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Οι ευνοϊκοί για το ζώδιό σου πλανητικοί συνδυασμοί εγγυώνται ένα καλό διάστημα για τους έρωτές σου καθώς ικανοποιούνται οι ανάγκες σου, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν τα παιχνίδια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού αυξάνει τις πιθανότητες για μία ευχάριστη έκπληξη στον αισθηματικό τομέα. Αν έχεις μια σταθερή, μακρόχρονη σχέση, θα βρεις τους τρόπους να την αναθερμάνεις κι αν είχες προβλήματα τους προηγούμενους μήνες, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να γεφυρώσεις αποστάσεις καθώς η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη σε βοηθούν να ανακτήσεις την επικοινωνία σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να υπερβείς τα όρια της αντοχής σου λόγω φόρτου εργασίας αλλά, το ευχάριστο είναι ότι θα νιώθεις ικανοποιημένος/η λόγω των επιδόσεών σου. Η περίοδος αυτή είναι καλή για δημόσιες σχέσεις, επαφές, προβολή και διαφήμιση.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω πρέπει να προσέχω για να μην συμβεί κάποια βλάβη στο σπίτι. Ας μπω στη δράση για να κάνω επισκευές ή αλλαγές στο σπίτι κι ας προσέχω τις σχέσεις μου με τα άτομα της οικογένειάς μου για να μην υπάρξουν εντάσεις.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα και, γενικότερα στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις και θα σου αποσπούν την προσοχή. Ο χρόνος για την προσωπική σου ζωή και για τους έρωτές σου θα είναι ανύπαρκτος αλλά το ευχάριστο είναι ότι αν συντηρείς μια σοβαρή σχέση όπως τη θέλει ο Κρόνος, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καιρός να κάνεις ένα τεστ στις αντοχές σου. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και το πόση δουλειά θα έχεις εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δημιουργική σου διάθεση. Φαίνεται, όμως, ότι θα ωφεληθείς αρκετά από αυτή την προσπάθεια καθώς δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο έκτακτο έσοδο. Με τον Άρη στον τρίτο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, μπες στη δράση για να κάνεις τις επαφές σου ή ένα ταξίδι στο οποίο –ιδανικά- μπορείς να συνδυάσεις δουλειές και αναψυχή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ήλιο στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ας προσέχω για να μην πέσω θύμα απατεώνων ή να μην παρασυρθώ και ξοδέψω χρήματα για άχρηστα πράγματα.





ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά την Αφροδίτη και τον Ήλιο, από την Παρασκευή, θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σου. Εννοείται ότι θα φλερτάρεις, θα περάσεις καλά, θα ανανεωθείς ενώ με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείει τα δακρύβρεχτα δράματα, τα οποία –ευτυχώς- δεν θα διαρκέσουν πολύ.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος αυτή προσφέρεται για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να κάνεις άριστες δημόσιες σχέσεις, να επιδιώξεις επαφές με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά. Καλό θα ήταν να μπεις στη διαδικασία να βρεις αυτούς που είναι σε θέση να σε υποστηρίξουν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη να κινείται στον τομέα των οικονομικών μου, θα πρέπει να αποφύγω τις σπατάλες γιατί μπορεί να αντιμετωπίσω έκτακτα έξοδα.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβαίνει η λίμπιντό σου αλλά μαζί της και η εριστική σου διάθεση, ο εγωισμός, η αδιαλλαξία. Η συγκέντρωση των πλανητών στο δωδέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας σου επιτάσσει να κάνεις την αυτοκριτική σου και να επανεξετάσεις τις ανάγκες, τα συναισθήματά σου και τα δεδομένα της ζωής σου. Σε εξωθεί στο να δεις αν έχεις αφήσει μετέωρες, ατέλειωτες καταστάσεις σε όλους τους τομείς, ως εκ τούτου, και στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου αλλά η κατάσταση θα σου βγει σε καλό καθώς θα πάρεις τις αποφάσεις σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να φυλάς τα νώτα σου γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σου. Κρατήσου μακριά από τις ίντριγκες, όσο δελεαστικό κι αν μοιάζει να μπλεχτείς, και να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα χάσεις. Σύντομα θα αποδείξεις τι αξίζεις και θα κάνεις πιο μεθοδικές κινήσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάποιος μυστικός έρωτας, με πολύ ρομαντισμό και ευαισθησία, είναι στη σφαίρα του πιθανού.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή να μπαίνει την Παρασκευή στον Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι συναρπαστική, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν οι περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τον Δία από τον Λέοντα, τότε μάλλον η εύνοιά σου είναι σκανδαλώδης. Περιστοιχίζεσαι από κατακτήσεις που σε βάζουν στη διαδικασία να παίξεις και να ψαχτείς. Είναι πολύ πιθανό κάποια φιλία σου να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου θα ευοδώνονται με μεγαλύτερη ευκολία γι αυτό αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Η περίοδος αυτή σε θέλει αεικίνητο/η και εστιασμένο/η στους στόχους σου, έτοιμο/η να αποδείξεις ότι είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό και να κερδίσεις όχι μόνο τις μάχες του επαγγελματικού σου στίβου αλλά και τον πόλεμο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου αλλά με προσοχή γιατί, με το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα, μπορεί να χάνεις την ευθυκρισία σου όταν φορτίζεσαι συναισθηματικά.





ΙΧΘΥΕΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Το βάρος των ημερών πέφτει στη δουλειά. Ωστόσο, τα αισθηματικά σου παραμένουν στην ίδια κατάσταση με μια ροπή προς την καλυτέρευση. Πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο ενδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, αξίζει να μπεις στη δράση για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, τη στιγμή που οι πλανητικοί συνδυασμοί «δηλώνουν» ότι οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο. Να θυμάσαι ότι το τίμημα κάθε επιτυχίας θα είναι η κούραση αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις καθώς διαφαίνονται σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σου που, αν αξιοποιήσεις, μπορεί να σε βγάλουν από τα αδιέξοδά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω την κατάλληλη προετοιμασία για να προβώ σε νέα ξεκινήματα ή σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού από την επόμενη εβδομάδα.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.