Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας στο MEGA

Μόνο στο planet-greece

Οι κύριοι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. καλό θα ήταν να κλειδώσουν το κτήριο της Κατεχάκη και να μετακομίσουν στο κτήριο του Mega, στην Λεωφόρο Μεσογείων. Όχι τίποτ' άλλο, θα μοιράζονται τα ενοίκια διά του δύο ενώ θα γλιτώσουν και θέσεις εργασίας, αφού θα καταργήσουν το "τύποις" γραφείο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και θα μεταδίδουν ότι θέλουν μέσω του Mega...



Στο planet-greece σεβόμαστε τη δουλειά των εργαζόμενων ρεπόρτερ. Των ανθρώπων που είναι στο δρόμο και μοχθούν για το ρεπορτάζ.

Βίντεο που παίζουν κατά καιρούς από κάμερες ασφαλείας για διάφορα γεγονότα αποτελούν προϊόν έρευνας των ρεπόρτερ, που έχουν λιώσει τις σόλες τους στα πεζοδρόμια για να βγάλουν την είδηση και ειδικότερα να πείσουν ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουν να τους εμπιστευτούν ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, πολλές φορές με ότι ρίσκο μπορεί να ενέχει μία τέτοια κίνηση.

Εσχάτως, κάποιες "κυρίες" που την τελευταία φορά που πάτησαν το πεζοδρόμιο ήταν σε βραδινή έξοδο σε κυριλάτο ρεστοράν των Βορείων Προαστίων, εμφανίζονται να έχουν τις δημοσιογραφικές επιτυχίες τη μία μετά την άλλη, στο MEGA!

"Κυρίες" που το μοναδικό μέρος που έχουν πατήσει τα καλογυαλισμένα παπουτσάκια τους ήταν τα μάρμαρα της ΓΑΔΑ και ο σφαλτοστρωμένος περίβολλος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στην οδό Κατεχάκη, πριν ανέβουν στα γραφεία του 7ου ορόφου για να κάνουν τις δημοσιοσχετίστηκες συναντήσεις τους.

Αυτές οι "κυρίες" λοιπόν, εμφανίζονται εσχάτως με πολλά... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βίντεοή φωτογραφίες από γεγονότα του αστυνομικού ρεπορτάζ, που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Την ίδια στιγμή, έμπειροι ρεπόρτερ, που τρέχουν νυχθημερόν για κανάλια και sites εμφανίζονται ως... χαζοί, που ξαφνικά δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους!

Το τι έχει παιχτεί με δυο πολύ... μα πάρα πολύ υψηλά ιστάμενους της Λεωφόρου Κατεχάκη και έτερο ιστάμενο της ΓΑΔΑ, το γνωρίζουμε στο planet-greece πάαααρα πολύ καλά. Όπως επίσης γνωρίζουμε πάαααρα πολύ καλά και την κλίκα που έχουν φτιάξει οι "τρεις" και τα "τσιράκια τους" για να μοιράζονται κάτι... αποκλειστικούλια.

Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος και να αραδιάζουμε ονόματα και γεγονότα που έχουν συντελεστεί στο παρασκήνιο. Το αφήνουμε για τη δική τους μίζερη κατά τα άλλα πραγματικότητα, για να νομίζουν ότι και κάποιοι είναι...

Άλλωστε τι έγινε όλοι μπορούν πάνω - κάτω να καταλάβουν με αφορμή το αποψινό πάλι (!) αποκλειστικό βίντεο του MEGA από το μακελειό στο Μικρολίμανο.

Το ερώτημα που τίθεται έχει τελικό αποδέκτη το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.: Γιατί δεν βάζετε λουκέτο στο δαπανηρό κτήριο της Κατεχάκη, να μετακομίσετε όλοι μαζί στις εγκαταστάσεις του MEGA, στη Λεωφόρο Μεσογείων, να μην σας τρώει και το άγχος με τα emails; Ελάτε που δεν καταλαβαίνετε, τώρα... Αφού μία αγαπημένη... οικογένεια είστε! Τι; Θέλετε κι άλλα;

Αιδώς Αργείοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.