Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η γυμνή Τζένιφερ Λόρενς "έφαγε" τα οπίσθια της Καρντάσιαν!


Με διαφορά… στήθους κέρδισε η Τζένιφερ Λόρενς την πρωτιά στις παγκόσμιες αναζητήσεις στην Google το 2014, αφήνοντας...


 στη δεύτερη θέση την Κιμ Καρντάσιαν που «έριξε» το Ίντερνετ με τα λαδωμένα οπίσθιά της!
Οι γυμνές φωτογραφίες της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, που διέρρευσαν μετά την επίθεση χάκερ στις αρχές του Σεπτέμβρη, φαίνεται πως ήταν αρκετές για να την φέρουν πρώτη στο top10 του 2014, όπως αυτό ανακοινώθηκε από τον κολοσσό της πληροφορικής.
Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο, η Κιμ Καρντάσιαν τούρλωσε τα οπίσθιά της και στερέωσε σε αυτά ένα ποτήρι σαμπάνιας, φωτογράφηση που της χάρισε την δεύτερη θέση.
Παράλληλα, οι χρήστες του Ίντερνετ ανά τον κόσμο έψαξαν πολύ για κάθε είδους… σκάνδαλο, όπως εκείνο του Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ, την εμφάνιση της Ρενέ Ζελβέγκερ μετά τις πλαστικές και τον Τζάρεντ Λέτο που ταρακούνησε τα… γεννητικά του όργανα σε συναυλία.
Τέλος, αν και λιγοστές, δεν έλειψαν οι αναζητήσεις για την γυναίκα που «έκλεψε» τον περιζήτητο εργένη του Hollywood, την Αμάλ Αλαμουντίν.
Αναλυτικά, το top10 των celebrities σύμφωνα με το star.gr:
1. Τζένιφερ Λόρενς
2. Κιμ Καρντάσιαν
3. Ζουλί Γκαγιέ
4. Τρέισι Μόργκαν
5. Ρενέ Ζελβέγκερ
6. Τζάρεντ Λέτο
7. Lorde
8. Μάθιου ΜακΚόναχι
9. Αμάλ Αλαμουντίν
10. Ντόναλντ Στέρλινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.