Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αυτός είναι ο πλουσιότερος πρίγκιπας στην Ευρώπη [ΦΩΤΟ]


Είναι μόλις 19 χρονών και είναι περιζήτητος εργένης. Ο πλουσιότερος πρίγκιπας στην Ευρώπη - και μάλιστα ανύπαντρος - δεν είναι ο πρίγκιπας Χάρι αλλά ο...


 Γιόζεφ Βέντσελ από το Λιχτενστάιν.
Ονομάζεται Γιόζεφ, είναι 19 χρονών και είναι περιζήτητος εργένης. Ο πλουσιότερος πρίγκιπας στην Ευρώπη - και μάλιστα ανύπαντρος - δεν είναι ο πρίγκιπας Χάρι αλλά ο Γιόζεφ Βέντσελ από το Λιχτενστάιν.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", η περιουσία του 19χρονου πρίγκιπα υπολογίζεται σε επτά δισεκατομμύρια ευρώ. Ο πρίγκιπας και οι οικογένειά του είναι οι ιδιοκτήτες της τράπεζας "LGT", ανακτόρων και άλλων ακινήτων στην Αυστρία.

Ο Γιόζεφ λατρεύει τα ταξίδια, όπως ο ίδιος λέει, και του αρέσει να δίνει το "παρών" σε κοσμικά πάρτι. Γεννήθηκε στις 24 Μαίου του 1995, είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Αλόις και της πριγκίπισσας Σοφίας από την Βαυαρία. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα και του παππού του σπουδάζοντας οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Marven στη Βρετανία. Το όνομά του ακούστηκε έντονα όταν οι Σκωτσέζοι ψήφιζαν για την ανεξαρτησία τους, το Μάιο του 2014.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", για τους Σκωτσέζους θα ήταν μία καλή λύση αν αποκτούσαν την ανεξαρτησία τους να έχουν για πρίγκιπα τον Γιόζεφ αντί της Βασίλισσας Ελισάβετ . Οι μακρινές ρίζες του νεαρού πρίγκιπα ήταν αυτές που τους έδωσαν την ιδέα. Ο Γιόζεφ είναι απόγονος της δυναστείας των Στιούαρτ . Οι Στιούαρτ πρώτα έγιναν μονάρχες του Βασιλείου της Σκωτίας κατά την διάρκεια του 14ου αιώνα. Η δυναστεία κληρονόμησε ακόμη περισσότερο έδαφος τον 17ο αιώνα το οποίο κάλυπτε τις Βρετανικές Νήσους περιλαμβάνοντας το Βασίλειο της Αγγλίας, το Βασίλειο της Ιρλανδίας διατηρώντας επίσης τις διεκδικήσεις στο Βασίλειο της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.