Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Που πήγε ο λιτός βίος Πρωθυπουργέ; Αυτό είναι το νέο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας...




Στις οδούς Πασχαλιάς και Δάφνης, στο Ψυχικό, αναζήτησαν τη νέα κατοικία τους ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα....
Μάλιστα, προ μερικών εβδομάδων η σχετική πληροφορία επιχειρήθηκε να διαψευστεί από τα επικοινωνιακά δίκτυα που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία διακωμώδησαν την είδηση για τη «μετακόμιση» του πρωθυπουργικού ζεύγους, παρουσιάζοντας σε φωτομοντάζ την πολυκατοικία όπου διαμένουν στην Κυψέλη να έχει μεταφερθεί στο Ψυχικό. Εν τούτοις, ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του έχουν επισκεφθεί τη συγκεκριμένη περιοχή τουλάχιστον τρεις φορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωθυπουργικό ζεύγος, που σχεδιάζει να αγοράσει σπίτι στο Ψυχικό, είδε κατά την επίσκεψή του μία μονοκατοικία στην οδό Δάφνης και άλλες δύο οικίες στην οδό Πασχαλιάς, πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Στη συγκεκριμένη οδό, που θεωρείται από τους πιο ασφαλείς δρόμους της Αττικής, καθώς βρίσκεται στην ακτίνα περιφρούρησης της πρεσβείας του Ισραήλ, διαμένει και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις ημέρες που διεξάγονταν οι συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες οργανωμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στις μετακινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση μετακόμισης. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν χρονομετρήσεις της διαδρομής από το Μέγαρο Μαξίμου και έγινε χαρτογράφηση των γειτονικών κτιρίων, προκειμένου να εξακριβωθούν τυχόν προσβάσεις σε όλες τις υποψήφιες οικίες του πρωθυπουργού.

Κι επειδή οι ασκήσεις ετοιμότητας των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας προκάλεσαν την περιέργεια των κατοίκων της περιοχής, που τους έβλεπαν να περιφέρονται με χρονόμετρα στο χέρι στις πυλωτές των πολυκατοικιών τους, τους έθεσαν διάφορες ερωτήσεις για να πληροφορηθούν τι συνέβαινε. Κι εκείνοι τους απάντησαν: «Μην ανησυχείτε. Είναι για καλό σκοπό». Εκ των υστέρων, πληροφορήθηκαν ότι όλη αυτή η αναστάτωση προκλήθηκε επειδή ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα σκόπευαν να αγοράσουν κάποιο από τα σπίτια της περιοχής και να μετακομίσουν στη γειτονιά. Η απόφαση του πρωθυπουργού να αναζητήσει νέα κατοικία, σε πιο ασφαλή περιοχή της Αθήνας, ήταν αποτέλεσμα των σχετικών εισηγήσεων και πιέσεων που του ασκήθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, καθώς επίσης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που διαβίβασε προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. την ανησυχία της για την περιοχή της Κυψέλης, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας. Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί από την επομένη των εθνικών εκλογών στην οδό Αρμονίας στην Κυψέλη, εν τούτοις η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί στο 100% την προστασία του διαμερίσματος. Και αυτό διότι η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι εκτεθειμένη από παντού, καθώς «ξεχωρίζει από τον αστικό ιστό, αφού έχει απέναντί της έναν μεγάλο, κατάφυτο χώρο, με υψομετρικές αυξομειώσεις».

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Επισήμως, το Μέγαρο Μαξίμου και η Κουμουνδούρου δεν διέψευσαν ποτέ ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος αναζητά νέα κατοικία σε περιοχή υψίστης ασφαλείας, και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Οταν προ εβδομάδων κυκλοφόρησε η σχετική είδηση, τον ρόλο του αμφισβητία των επίμαχων πληροφοριών ανέλαβαν κάποια επικοινωνιακά δίκτυα φίλα προσκείμενα στο κυβερνών κόμμα, τα οποία ανέλαβαν να αντιμετωπίσουν με χιουμοριστική διάθεση ένα υπαρκτό γεγονός. Διότι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε επανειλημμένα στις οδούς Πασχαλιάς και Δάφνης στο Ψυχικό, αναζητώντας τη νέα του οικογενειακή στέγη, κατά προτίμηση μονοκατοικία, ενώ από αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνεται ότι στις δύο προαναφερθείσες οδούς, και στην ευρύτερη γειτονιά, πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες ασκήσεις για την προετοιμασία μέτρων ασφαλείας, σε περίπτωση μετακόμισής τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αγορά νέας κατοικίας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοχή του Ψυχικού «πάγωσε» προσωρινά και ο πρωθυπουργός θα έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις του με τη σύντροφό του μέχρι τα τέλη Αυγούστου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.