Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Έτσι έχασε τα δόντια του ο Γιώργος Γεωργίου

Όλοι γνωρίζουν τον Γιώργο Γεωργίου, τον εκρηκτικό αθλητικογράφο, που με το τσιγάρο στο στόμα, το ξεδοντιασμένο στόμα και την ιδιότυπη άρθρωση έχει γίνει μια καλτ φιγούρα των αθλητικών εκπομπών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.
Ο Γιώργος Γεωργίου...
κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Αργά» και μίλησε στον Θοδωρή Αθερίδη για τον εαυτό του, τις συνήθειές του και για πρώτη φορά για την ανίατη ασθένεια του γιου του.

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου συγκλόνισε όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή. Ο σπορτκάστερ μίλησε και για την δική του αντίδραση του την επόμενη μέρα της διάγνωσης: «Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».Όπως εξήγησε δεν τα έφτιαξε ποτέ για να θυμάται τι περνά ο γιός του και τι έζησε και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.