Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στοιχηματικές εταιρίες "βλέπουν" Grexit




Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο, η William Hill, σταματάει τα πονταρίσματα για...


 τη σχέση Ελλάδας και ευρωζώνης, αφού κανείς δε θέλει να ποντάρει στην παραμονή της χώρας στο ευρώ.
H στοιχηματική εταιρία William Hill έβαλε τέλος στα πονταρίσματα για το αν η Ελλάδα θα αφήσει την ευρωζώνη το 2015, όπως και για το ποια θα είναι η πρώτη χώρα που θα αφήσει τη νομισματική ένωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρει:
«Έχουμε μειώσει τις αποδόσεις για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να φύγει από την ευρωζώνη το 2015. Έχουν φτάσει από το 5/1 στο 3/1», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας. «Είναι πλέον όλο και πιο πιθανό να ξεκινήσουν τη διαδικασία αποχώρησης πολύ σύντομα», πρόσθεσε.
«Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ποντάρει στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη μέχρι το τέλος του έτους, κι έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε το ποντάρισμα μέχρι να ληφθεί μια απόφαση ή μέχρι να περάσει αυτό το σημείο καμπής και να προταθεί ένα σχέδιο για την παραμονή της χώρας εντός της ευρωζώνης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

/div>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.