Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Οργή Φίλη για Κωνσταντοπούλου: «Η Πρόεδρος της Βουλής δεν τα βάζει με τον τελευταίο τροχό της αμάξης.Ας έπαιρνε τηλέφωνο τον Πανούση»

Δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την χθεσινή συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία επέπληξε αξιωματικό της αστυνομίας γιατί εκτελούσε εντολές ανωτέρων του σε συγκέντρωση έξω από την Βουλή. Το βίντεο με την Πρόεδρο της Βουλής να δίνει show μέσα... στην μέση του δρόμου και να απαιτεί από τον αστυνομικό να ανοίξει ο δρόμος - ως μη όφειλε - έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στα κομματα της αντιπολίτευσης.

Σήμερα, μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που πολιτεύεται η κα Κωνσταντοπούλου απάντησε:

«Ο καθένας κρίνεται από την δημόσια συμπεριφορά του, όλοι κρινόμαστε δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια ραδιοφωνική εκπομπή ένα δικαστήριο θεσμικών παραγόντων. Χθες είδα στις τηλεοράσεις που πήγε και ζήτησε το λόγο από τον Αστυνομικό επικεφαλής για το ότι κλείσαν οι δρόμοι, συμφωνώ ότι δεν πρέπει κλείνουν τους δρόμους είναι ορθή η εκκίνηση αυτής της ενέργειας αλλά η πρόεδρος της Βουλής δεν τα βάζει με τον τελευταίο τροχό της αμάξης, με τον αστυνομικό διευθυντή που είναι εκεί επικεφαλής των δυνάμεων. Παίρνει τηλέφωνο τον Υπουργό, τον Αρχηγό της Αστυνομίας δηλαδή λειτουργεί με ένα ρόλο που προσιδιάζει τον θεσμικό της ρόλο και όχι με έναν τρόπο θυμικό και περισσότερο τηλεοπτικό. Επαναλαμβάνω ότι είναι σωστή η αφορμή αλλά ζητάς το λόγο, εξηγήσεις, διευκρινίσεις για αυτό είσαι πρόεδρος της Βουλής και δεν είσαι ένας διαδηλωτής ή ένας απλός βουλευτής. Για αυτό είσαι, για να μπορείς αποτελεσματικά να παρεμβαίνεις και να αποκαθιστάς αρρυθμίες του πολιτεύματος και της δημόσιας ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.