Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΕΛΑΣ: Το πτώμα της μικρής Αννυ είναι αδύνατο να βρεθεί


Σε επίσημες ανακοινώσεις για την αποτρόπαια και ειδεχθή δολοφονία της μικρής Άννυ Μπορίσοβα από τον ίδιο της τον πατέρα...


 προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ ανέφερε ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ κατέθεσε ότι εμπιστεύτηκε το κοριτσάκι σε μία φίλη της, 23ετών, ονόματι Σίλβια, προκειμένου να πάει στη Βουλγαρία και ότι εκείνη έχασε τη μικρή, καθώς διέφυγε από την προσοχή της στο κέντρο της ΑΘήνας.
Σε άλλη της κατάθεση αναίρεσε τα παραπάνω και είπε ότι άφησε το παιδί στον 27χρονο πατέρα.
Εκείνος κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη Βουλγαρία είχε συναντηθεί με την 25χρονη σύντροφό του και του είχε αναφέρει ότι έχασε το παιδί, προβάλλοντας τη εκδοχή με τη «Σίλβια»/
Ο 27χρονος στη συνέχεια αναίρεσε και είπε ότι το Μάρτιο η 25χρονη πήγε στη Γερμανία και του άφησε το παιδί, και όταν εκείνη επέστρεψε της το παρέδωσε. Μετά, ωστόσο, αναίρεσε εκ νέου και υποστήριξε ότι η 25χρονη πήγε στη Γερμανία πριν το Πάσχα και ότι κοιμήθηκε με το παιδί και ότι στις 19 Απριλίου ξύπνησε και διαπίστωσε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί.
Από την έρευνα σε πρόσωπα και την αξιολόγηση όλου του προανακριτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της Άννυ είχε ταξιδέψει στη Γερμανία πριν από το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον πατέρα.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος, η δολοφονία της μικρής και η εξαφάνιση του πτώματός της διαπράχθηκε μεταξύ 8 και 9 Απριλίου.
Τόνισε ακόμη ότι αίμα του παιδιού βρέθηκε σε κατεσχεμένα αντικείμενα και στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, ενώ αίμα του πατροκτόνου βρέθηκε σε μαχαίρι και ένα σεντόνι.
Ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τη δολοφονία.
Ο εκπρόσωπος εξήγησε ότι από την ώρα της δολοφονίας και τον τρόπο εξαφάνισης το πτώμα της μικρής Άννυ είναι αδύνατον πλέον να βρεθεί.
Οι δύο γονείς έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου ο 27χρονος ζήτησε να απολογηθεί αμέσως ενώ η μητέρα ζήτησε προθεσμία.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον τεμαχισμό του πτώματος και την εξαφάνισή του στη λεκάνη της τουαλέτας, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι είχε καθαρίσει τα πάντα από σωληνώσεις, ενώ ο τρόπος που μετέφερε το πτώμα ήταν τόσο συγκεκριμένος και ιδαίτερος που δεν υπήρχε περίπτωση να είναι αντιληπτό ότι πρόκειται για ανθρώπινα μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.