Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το πραγματικό σώμα της Ναταλίας Γερμανού χωρίς ρετούς! [ΦΩΤΟ]

Σπάνια ποζάρει με μαγιό. Και οι νέες φωτογραφίες προκάλεσαν το ενδιαφέρον και τα σχόλια όλων.
Σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι ...άθελά τους ή ακόμη και εσκεμμένα αποκάλυψαν τον τρόπο που τα περιοδικά υπηρετώντας την δηθενιά φτιάχνουν τους μαϊντανούς ή τους χαλάνε. Ακόμη ενοχλεί τ΄ αυτιά μου η ατάκα του μπάτλερ Ουγγαρέζου σε κάποιον εκεί ανύπαρκτο δημοσιογραφικά καλεσμένο της εκπομπής από την αγορά των περιοδικών να του λέει «κάποτε με έβγαλες με τους πατσάδες φόρα παρτίδα και όταν τα βρήκαμε με έφτιαξες».

Είναι γελοίο και τραγικό να στηρίζονται οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων των media και της τηλεόρασης στα κονέ στα τραπέζια στα δωράκια και στα γούστα. Είναι γελοίο και χυδαίο κάποιοι να λένε ότι έχουν θέσεις στα περιοδικά, να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους καθώς είναι και θα μείνουν πάντα ημιμαθείς και αυτοί οι άνθρωποι ν΄ αποφασίζουν για την εικόνα των σελέμπριτις με γνώμονα τις φόρες που θα κληθούν στις εκπομπές και σε ξενοδοχεία δωρεάν.

Γιατί αν με ρωτάτε... με τους πατσάδες πρέπει να τους βγάζουν όλους. Για να μην τροφοδοτούν με λάθος πρότυπα τον κόσμο και κυρίως τα νέα παιδιά. Για να μη πω κι άλλα.

Τώρα για τη Ναταλία. Χρειάζεται τόσο photoshop η παρουσιάστρια; Χρειάζεται μια τόσο ξένη κοιλιά που εδώ που τα λέμε δεν ταιριάζει και σε καμιά γιατί φαίνεται πως είναι εντελώς ψεύτικη; Γιατί η Ναταλία και καλά κρατιέται, και ωραίο κορμί έχει και η ίδια δεν ξέρω κατά πόσο ήθελε αυτό το αποτέλεσμα. Δείτε τη στην παραλία χωρίς ρετούς. Είμαι σίγουρος πως έτσι την προτιμάτε...

Αλήθεια γιατί όλος αυτός ο ντόρος από το Mega; Είναι τυχαίο ότι απέναντι από τη Ναταλία σε άλλο ραδιόφωνο έχει το απόγευμα ο Ουγγαρέζος εκπομπή, η οποία μάλιστα δεν πάει καθόλου καλά στα νούμερα σε σχέση με αυτή της παρουσιάστριας; Οπισθοβουλία και δηθενία στο έπακρο.






nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.