Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ο Βορίδης έκανε σκουπίδι τον Φίλη [video]


Πήρε φόρα ο Μάκης Βορίδης, πριν λίγο στην εκπομπή "Στο Ενικό". Έστησε τον Νίκο Φίλη στη γωνία εξαπολύοντάς του ένα δριμύ κατηγορώ για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και το δημοψήφισμα της δραχμής που οργανώνουν...




Αμίλητος ο Νίκος Φίλης, επί σειρά λεπτών είχε καταπιεί τη γλώσσα του και δεν είχε να απαντήσει το παραμικρό. Κι ο Μάκης Βορίδης αντί να δείξει... έλεος συνέχισε να τον αποκαθηλώνει!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ ότι τρομοκρατεί τον λαό ενόψει του δημοψηφίσματος την Κυριακή. "Αφρική καταντήσατε την Ελλάδα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης.

Ο Μάκης Βορίδης απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατηγορώντας την κυβέρνηση για το κλείσιμο των τραπεζων καθώς και ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό.

"Το δημοψήφισμα που κάνετε πάσχει πολλαπλώς" είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Φίλη και τόνισε ότι "το 'ναι' σημαίνει συνέχιση της διαπραγμάτευσης" ενώ το 'όχι' σημαίνει πέρας της διαπραγμάτευσης, έλλειψη προγράμματος, σημαίνει καμία χρηματοδότηση και δραχμή".

"Ούτε αυτό δεν έχουν τη λεβεντιά να σας το πούνε στα ίσια, ότι ναι θέλουμε τη δραχμή" πρόσθεσε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον λαό.



Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Φίλης, ρώτησε τον Μάκη Βορίδη, αν επιθυμεί την παράταση του προγράμματος, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά: «Από εμένα εξαρτάται; Εγώ να στη δώσω».

Στη συνέχεια ο Νίκος Φίλης, απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη, πρόσθεσε: «Έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι Έλληνας;». Άμεση ήταν η απάντηση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος υπογράμμισε: «Επειδή είμαι Έλληνας, δεν θέλω τη χώρα μου να την ξεφτιλίζεις εσύ».


1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ
    Καταδιάκαζετε την βια απο όπου και αν προέρχεται?
    Θαυμάστε, θαυμάστε, θαυμάστε μια ανάμνηση από τη δεκαετία του '80. Βρισκόμαστε στο Μάρτιο του 1985 και μια ομάδα διαδηλωτών διαμαρτύρεται «για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία», τότε ήταν σε εφαρμογή το διαβόητο σχέδιο «επιχείρηση Αρετή» από τον υπουργό Αντώνη Δροσογιάννη και εκτελεστή την Αστυνομία, δήθεν για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων από τους αναρχικούς. Μία ομάδα από ΕΠΕΝίτες, οπλισμένης με ρόπαλα, σιδηρολοστούς και κράνη ορμάει στους διαδηλωτές κι αυτοί αμύνθηκαν εξωθώντας τους στα τότε γραφεία της χουντικής οργάνωσης στην Ακαδημίας και Κιάφας. Ένας από τους συμμετέχοντες στη συμμορία των φασιστών μπήκε λίγη ώρα πριν στο κάδρο ενός φωτογράφου: ήταν ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης που κραδαίνει ένα... αυτοσχέδιο τσεκούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.