Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μεϊμαράκης: Η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης [video]


Την ανάγκη να επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν ο πρωθυπουργός...




υλοποιήσει την υπόσχεσή του και φέρει μια συμφωνία εντός 48 ωρών, τόνισε ο ίδιος προσθέτοντας ότι «χρειαζόμαστε και εκείνους που ψήφισαν όχι και εκείνους που ψήφισαν ναι».

Σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα ζήσει μια τραγωδία, με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και έσπευσε να συμπληρώσει ότι η ομαλότητα είναι πιθανόν να επανέλθει αρκετό καιρό μετά την επίτευξη συμφωνίας και τη διαδικασία έναρξής της.

Αν η κυβέρνηση εξακολουθήσει να έχει την ίδια συμπεριφορά που είχε εδώ και πέντε μήνες, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα, προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Περιμένω και τα τελικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος γιατί και η αποχή είναι μεγάλη στο συγκεκριμένο ασαφές ερώτημα» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Οι πολίτες της δημιουργίας, της αστικής τάξης, που οφείλουν και να ανασυγκροτηθούν και να έχουν μια νέα έκφραση, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, και έδωσαν με πολύ ψυχραιμία και ηρεμία στον πρωθυπουργό την άνεση, αλλά και ένα κομμάτι, θα έλεγα, έδωσε και αυτό το αποτέλεσμα που ζήτησε ο πρωθυπουργός. Τον περιμένουμε. Τον περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη» κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.