Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Στην Αθήνα η «σκληρή» Ντέλια του ΔΝΤ [video]


Έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα η "σκληρή" Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ, η αντικαστάστρια του Πολ Τόμσεν, και πριν λίγο μπήκε στο ξενοδοχείο Hilton όπου θα μείνει, συνοδία ισχυρής αστυνομικής δύναμης...




Στην Αθήνα έφθασε σήμερα το απόγευμα η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου, η Ρουμάνα οικονομολόγος που κέρδισε το παρατσούκλι «Σιδηρά Κυρία», κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για τη διάσωση της Κύπρου.



Πλέον το «κουαρτέτο» των θεσμών είναι έτοιμο να εντατικοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς στην πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη από χθες οι Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESΜ).

Λίγο πριν την έλευση της Βελκουλέσκου στη χώρα μας, ο επικεφαλής του μόνιμου κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Γουές Μακ Γκρου και επταμελές τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών, επισκέφθηκαν το απόγευμα το ΥΠΟΙΚ και είχαν επαφές με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Νίκο Φράγκο.

Στην σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, που διήρκησε μία ώρα και η οποία ολοκληρώθηκε στις 17:30, εξετάστηκαν κυρίως θέματα τραπεζικών συναλλαγών μετά τα capital controls.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα των Financial Times υποστηρίζει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν μπορεί να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.