Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Κόλαση στο Κολωνάκι! 40αρα ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία με το σκύψιμο σε μαγαζί [ΦΩΤΟ]

Μπορεί τον τελευταίο καιρό, να επικρατεί η φήμη του «νεκρού» Κολωνακίου εν μέσω κρίσης, όμως η αλήθεια είναι άλλη! Και κίνηση υπάρχει και ζωή και υψηλή θερμοκρασία στον… λόφο του κέντρου της Αθήνας. Φρόντισε γι” αυτό η αποκαλυπτική 40άρα της φωτογραφίας, που μεσ” το καλοκαίρι, με ζέστη και με ήλιο, είπε να βάλει κάτι… απλό και να βγει για ψώνια! Γόβα στιλέτο και σέξι κάλτσες είναι must άλλωστε για την κατά τ” άλλα κυριλέ και «κλειστή» κοινωνία της περιοχής, Αύγουστο μήνα!


Και σκύψε – σκύψε… μήπως και διαλέξει την σωστή ανδρική μπλούζα για το… αγόρι της, αποκαλύφθηκε το θαύμα και έγινε το Κολωνάκι… παραλιακή Σάββατο βράδυ, από την μάζωξη των αρσενικών.

Βγήκαν δικηγόροι, επιχειρηματίες και λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες από τα δοκιμαστήρια, για να απολαύσουν το υπερθέαμα. Τι στο καλό; “Ότι η γριά κότα έχει το ζουμί, το ξέρω. Ότι εκεί όμως, τους κρατάνε «δεμένους» και στερημένους τους άντρες, μου είχε διαφύγει…

Κοίτα εκπλήξεις που κρύβουν οι εκπτώσεις… Να τρίβεις τα μάτια σου!!!



πηγή: Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.