Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΕΛΕΟΣ κούκλα μου! Στην παραλία πήγες όχι σε στριπτιζάδικο!!! [ΦΩΤΟ]

Και μετά φταίω εγώ ε; Όταν σας γράφω για υπερβολές στην παραλία; Και αντιδρούν κάποιες και μου τα χώνουν. Δικαίωμά τους. Αλλά γιατί; Γιατί τους χαλάμε τη μόστρα. Η θάλασσα και η παραλία δεν είναι πασαρέλα, ούτε βεβαίως το μέγαρο μουσικής. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν είναι στριπτιτζάδικο....


Αυτό φαίνεται πως δεν το καταλαβαίνουν κάποιες και σκάνε… κυρίως στη Μύκονο αλλά και αλλού… λές και μετά το μπάνιο θα πάνε στον Βέρτη ή ακόμη χειρότερο στην εκκλησία να παντρευτούν.

Παράδειγμα χαρακτηριστικό η Βραζιλιάνα Playmate και να μην έχει μέσα της τον αισθησιασμό και την πρόκληση.. δεν γίνεται!
Η 34χρονη, λοιπόν, Ana Braga είπε να ρίξει κάτι ελαφρύ πάνω της και να χαρεί με την άνεσή της τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα.
Μόνο που από την πολλή άνεση το seethrough μαγιό της γλίστρησε και ξεπρόβαλαν έτσι τα επίμαχα. Πόσο να κρύψουν κι αυτές οι λωρίδες που κρατάνε το δίχτυ στη θέση τους; Μας άναψε φωτιές η Ana με τις απροσεξίες της.

Μια Ana που της λείπει μόνο ένας στύλος για να παίξει μαζί του… Στύλος όχι σκύλος…








πηγή: nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.