Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τετράημερο κακοκαιρίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι


Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Τρίτη, από τα βορειοδυτικά της χώρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε έκτακτο δελτίο...


Σύμφωνα με αυτό, την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
Την Τετάρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα.
Το απόγευμα της Τετάρτης θα επηρεαστεί και η Αττική.
Οι άνεμοι, από νότιες διευθύνσεις, θα ενισχυθούν, αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 μποφόρ.
Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές.
Τα φαινόμενα αυτά από το απόγευμα θα ενταθούν στη δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.
Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.