Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η Ελληνίδα αρσιβαρίστρια που έγινε πορνοστάρ [ΦΩΤΟ]

Ξεκίνησε ως αθλήτρια της άρσης βαρών και τελικά κατέληξε να γυρίζει ερωτικές ταινίες στη Sirina. Η πασίγνωστη πλέον πορνοστάρ πάει και με ζευγάρια, λέγοντας: «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά»!
Ίσως αρκετοί να μην το ξέρουν αλλά...
η Ηλέκτρα Γαλανού είναι εκείνη που άνοιξε το δρόμο για τις Ελληνίδες celebrity που ήθελαν να παίξουν το ρόλο της πορνοστάρ. Η Ηλέκτρα που είναι fetish model και performer έχει παίξει σε διάφορες πορνό ταινίες όπως «Η εκδίκηση της νύφης», «Αγρότισσα μόνη ψάχνεται», «Next Porn Model No1 & No2», ενώ συμπρωταγωνίστησε με τις Τζούλια Αλεξανδράτου και Βούλα Βαβάτση.

Έχετε δει την Τασούλα του Κίτσου γυμνή; (pics)
Σχετικα
5 άρθρα


Η Γαλανού ήταν αθλήτρια στην άρση βαρών, όσο ήταν ακόμα στο σχολείο και σταμάτησε νωρίς, όταν είδε τι παίζεται στις ομοσπονδίες. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν αξίζει να αφιερώσεις την ζωή σου στον πρωταθλητισμό, παρότι έχει πάρει και πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Ηλέκτρα ρωτήθηκε αν πηγαίνει με ζευγάρια και απάντησε: «Πάω. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Συνήθως τα ζευγάρια ξεκινάνε στην αρχή με την ανταλλαγή και όχι με την συμμετοχή και των δυο. Παρ΄ ολο που φτάνουν στο σημείο να πάρουν την απόφαση να κάνουν ανοιχτή τη σχέση τους, έχουν ένα θέμα με τη ζήλια και την κτητικότητα, από ανασφάλεια περισσότερο».

Απολαύστε την...








sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.