Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ανατριχίλα: Τη βίασε και της έκοψε τον λαιμό και έσερνε κάδο με το πτώμα της [video]


Νέα στοιχεία από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας συνθέτουν το παζλ της άγριας δολοφονίας 24χρονης καθηγήτριας μαθηματών από 14χρονο μαθητή της...


 Οι ανατριχιαστικές εικόνες παρουσιάζονται στη δίκη του Philip Chism για τον βιασμό και τη δολοφονία της Colleen Ritzer.

Οι κάμερες έχουν συλλάβει τις τελευταίες στιγμές στη ζωή της 24χρονης καθηγήτριας και τις κινήσεις του ανήλικου πριν και μετά το φρικτό έγκλημά του. Σε νέα πλάνα φαίνεται ήρεμος να σέρνει έναν κάδο σκουπιδιών όπου είχε βάλει το πτώμα της νεαρής γυναίκες μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο ανήλικος χρησιμοποίησε τον κάδο σκουπιδιών για να μεταφέρει το πτώμα της Colleen Ritzer στο δάσος πίσω από το σχολείο Danvers High School. Κατηγορείται ότι τη βίασε και της έκοψε τον λαιμό με ένα κοπίδι. Σε προηγούμενα πλάνα φαίνεται να ακολουθεί το θύμα στις τουαλέτες και να φορά ένα ζευγάρι λευκά γάντια, ενώ μετά το άγριο έγκλημά του στέκεται έξω από τις τουαλέτες έχοντας αίμα στα χέρια και το παντελόνι του.

Είχε φύγει από το σχολείο για να πάρει τον κάδο ανακύκλωση και να αλλάξει τα ματωμένα ρούχα του. Μετά τη δολοφονία εμφανίζεται να φορά μαύρο φούτερ, μαύρο σορτς και μπλε αθλητικά. Μια θεωρία θέλει τον Philip να επιδίωξε να δώσει την εντύπωση ότι εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομα στο άγριο έγκλημά του.



Οι ένορκοι στο δικαστήριο είδαν βίντεο του ανήλικου να πηγαίνει το ίδιο απόγευμα στο Liberty Tree Mall για να δει την ταινία Gravity. Αγόρασε το εισιτήριο με την πιστωτική κάρτα του θύματός του. Το βίντεο ήρθε μετά τη γραφική απεικόνιση των τελευταίων βάναυσων στιγμών στη ζωή της Colleen. Έδειξαν στο δικαστήριο ένα κλαδί 1 μέτρου που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Το κλαδί ήταν ακόμα μέσα στο άψυχο σώμα της όταν βρέθηκε θαμμένη στο δάσος.

"Σας μισώ όλους" ήταν το χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον αυτοσχέδιο τάφο μαζί με την ταυτότητα του Philip Chism τρία μέτρα μακριά από το πτώμα της. Η δικηγόρος υπεράσπισης ισχυρίζεται ότι ο ανήλικος, που πάσχει από ψυχιατρική διαταραχή από την ηλικία των 10, είχε ψυχωτικό επεισόδιο όταν προχώρησε στο ανατριχιαστικό έγκλημά του.

Πηγή: News.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.