Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Δραπέτευσε και ξάφρισε κατάστημα στις Σέρρες


Ο 17χρονος, που είχε αποδράσει την 1η Φεβρουαρίου, συνελήφθη ενώ οι δύο συνεργοί του, ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος Αλβανός διέφυγαν και αναζητούνται...



Δέκα ημέρες μετά την απόδρασή του από κέντρο κράτησης ανηλίκων που κρατούνταν με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι ο 17χρονος δραπέτης συμμετείχε σε τουλάχιστον μια διάρρηξη στην πόλη των Σερρών μαζί με άλλους δυο νεαρούς.

Οι άνδρες της Ασφάλειας και του τοπικού αστυνομικού τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν από τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου είχε γίνει η κλοπή, με λεία όλα κι όλα... 70 ευρώ! Ο 17χρονος, που είχε αποδράσει την 1η Φεβρουαρίου, συνελήφθη ενώ οι δύο συνεργοί του, ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος Αλβανός διέφυγαν και αναζητούνται από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, οι τρεις δράστες είχαν πετάξει τα χρήματα κοντά στο μαγαζί για να μην βρεθούν πάνω τους και οι αστυνομικοί που τα βρήκαν τα επέστρεψαν στον 45χρονο επιχειρηματία. Ο δραπέτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε τον επανεγκλεισμό του στο ίδρυμα από το οποίο είχε διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.