Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

"Εκλογές 12 ή 19 Ιουνίου" [video]


Ο κ. Λεβέντης επαναδιατύπωσε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση...




Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 12 ή 19 Ιουνίου του 2016 «βλέπει» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επισημαίνοντας πως «οι πρόωρες εκλογές είναι πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού».

Ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για «μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ασφαλιστικό και φορολογικό, όταν την ίδια ώρα οι δανειστές λένε πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές», ενώ υπογράμμισε πως οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων θα καταψηφίσουν τα μέτρα.

Σε αντίθετη περίπτωση, είπε, «δεν θα μπορώ για δύο με τρία χρόνια να κυκλοφορώ στους δρόμους και στις εκλογικές του περιφέρειες».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης επαναδιατύπωσε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, επισημαίνοντας, συγκεκριμένα, πως θα είναι «μια κυβέρνηση που θα βρει τους αργόμισθους, τις πολλαπλές συντάξεις, θα χτυπήσει τη φοροδιαφυγή, που θα αλλάξει το σύστημα χρηματοδότησης των κομμάτων και θα μείωνε κατά 50% τους μισθούς όλων των αιρετών θα τη στήριζα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.