Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αρνείται να σου κάνει στοματικό; 5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση


Την αλήθεια θα την πούμε: Στο σεξ δε χωράνε εγωισμοί, όπως επίσης και ταμπού διότι αν ήταν έτσι δε θα λεγόταν σεξ...


 Βέβαια, μπορεί η πράξη αυτή να σε απελευθερώνει και να σε αναζωογονεί, αλλά θα πρέπει να τηρούνται και κάποιοι πολύ βασικοί κανόνες, από τη στιγμή φυσικά που δεν επηρεάζεται η ελευθερία και η ευχαρίστηση κανενός. Αυτό που θέλουμε να πούμε, όμορφα και απλά, είναι ότι όταν εσύ δίνεις την ψυχούλα σου-καταθέτεις με λίγα λόγια-είναι απολύτως λογικό να περιμένεις και από τον παρτενέρ σου να κάνει το ίδιο. Και τι γίνεται λοιπόν, όταν εσύ του δίνεις το καλύτερο στοματικό της ζωής του-γιατί είσαι και θεά αγάπη μου-και εκείνος αρνείται να σου ανταποδώσει; Ναι το καταλαβαίνουμε: Νιώθεις προδομένη, εκνευρισμένη και το μυαλουδάκι σου γεμίζει με ερωτηματικά. Αρχικά συνιστούμε ψυχραιμία, και κυρίως καθαρή σκέψη. Στη συνέχεια, σου έχουμε 5 τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και γιατί όχι, να κερδίσεις το στοματικό που σου αξίζει και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Και τελοσπάντων, κόλπος είναι χρυσέ μου, μη σκιάζεσαι.

1. Μη βιαστείς να κρίνεις: Και εκεί που τον κοιτάζεις με μισό μάτι, διότι εσένα έχει πιαστεί η μασέλα σου μισή ώρα να τον ευχαριστείς, και εκείνος απλά πηγαίνει στο κυρίως πιάτο παρακάμπτοντας φυσικά πολύ βασικά βήματα. Πριν του επιτεθείς σαν αίλουρος για να του κάνεις κακό, προσπάθησε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς λογικά-αν σου έχει μείνει λογική-. Σε περίπτωση που είναι οι πρώτες φορές που κάνετε σεξ, δώστου λίγο χρόνο και χάρισέ του τη ζωή για λίγες ακόμα μέρες. Τον φονεύεις από την επόμενη φορά!

2. Ζήτα αυτό που θέλεις: Συγνώμη αλλά αν δε ζητάς πώς θα πάρεις; Γενικότερα να ξέρεις, ότι κανένας άντρας δεν πρόκειται αν σου δώσει κάτι, ακόμα κι αν το θέλει, αν εσύ δεν του το βάλεις στο μυαλό. Oπότε, εκεί που θα πάει να σου κάνει τον Κινέζο και να συνεχίσει στο κυρίως πιάτο, πες του διακριτικά και κυρίως ευγενικά και ναζιάρικα: «Τι θα γίνει κύριος, εμένα έτσι θα με αφήσεις;». Αν τρομάξει, πάει να πει ότι δεν κάνει για σένα. Αν υπακούσει, τότε είσαι σε σωστό δρόμο. Σύντομα δε θα χρειάζεται καν υποδείξεις, θα πηγαίνει μόνος του. Δες το σαν πείραμα βρε κορίτσι μου.

3. Σε περίπτωση που σου πει όχι...: Αρχικά άρχισε να ζεσταίνεις τα χέρια σου γιατί ίσως χρειαστεί να παίξεις μπουνιές! Τώρα πέρα από την πλάκα, αν εκείνος αρνηθεί κατηγορηματικά, μπορείς να τον ρωτήσεις «γιατί». Υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσει, και αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που θα σου χρειαστούν εκείνα τα βραστά αυγά, που όλως τυχαίως ετοίμασες. Μπορεί να σου πει ότι σιχαίνεται. Μπορεί να σου πει ότι έχει ψυχολογικό ή ακόμα και ότι δεν ξέρει να το κάνει. Η μαγκιά είναι να καταφέρεις να του αλλάξεις γνώμη. Πιστεύουμε ότι μπορείς. Είσαι γυμνή μπροστά του. Τι άλλο θέλει anyway;

4. Σεβάσου το γεγονός ότι ίσως να μην είναι έτοιμος: Παρθένος μάλλον δεν είναι, οπότε μας φαίνεται λίγο κουλό να μην είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι και μόνο στη σκέψη φρικάρουν. Άστον λίγο χαλαρό και πιστεύουμε ότι με τον καιρό θα βάλει μυαλό. Τώρα αν δεν το κάνει, μπορείς πάντα να αποχωρήσεις. Για πολλές γυναίκες το συγκεκριμένο είναι αιτία χωρισμού. Ε ας είναι και για σένα.

5. Άλλαξε τακτική: Σε περίπτωση που μας πεις ότι του κάνεις στοματικό γιατί κυρίως αρέσει σε σένα, πάμε πάσο. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, το κάνει κυρίως για να ευχαριστήσει τον παρτενέρ, κάτι που σημαίνει ότι την επόμενη φορά μπορείς και να το παραλείψεις! Όχι να δούμε, θα του αρέσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.