Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Γιατρός κατηγορείται πως βασάνισε με σίδερο τη γραμματέα - σύντροφό του


Συνελήφθη στην Αταλάντη ένας 52χρονος γιατρός, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε τη 45χρονη γραμματέα του, με την οποία...


 διατηρούσε δεσμό, βασανίζοντάς την ακόμη και με καυτό σίδερο.
Το ΑΜΠΕ μεταδίδει ότι ο γιατρός υποψιάσθηκε πως η γυναίκα είχε παράλληλο δεσμό και με το σίδερο της προκάλεσε εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε πολλά σημεία του σώματός της, ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής της.
Το περιστατικό εικάζεται πως συνέβη τη νύχτα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας η 45χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, φέροντας χτυπήματα και εκχυμώσεις σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες των δυο χεριών.
Αρχικά η γυναίκα, θέλοντας να αποφύγει τις κοινωνικές προεκτάσεις, κατέθεσε ότι δήθεν μπήκαν ληστές στο σπίτι της και τη βασάνισαν. Αργότερα όμως αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν την Τρίτη τον γιατρό, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή, αν εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.