Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Tουρίστρια κάνει στοματικό στο σύντροφό της ενώ οι ντόπιοι τους κράζουν [video]


Τι κι αν ήταν μέσα στη μέση του δρόμου, την ώρα που γύρω τους βρισκόταν πλήθος κόσμου; Δυο νέοι, δεν μπόρεσαν να...


 συγκρατήσουν τις ορμές τους. Κάτι το απίστευτα υγρό κλίμα των Φιλιππίνων, κάτι τα υπερβολικά λίτρα αλκοόλ που προφανώς είχαν καταναλώσει, η νεαρά δεν άντεξε και αποφάσισε να ικανοποιήσει το σύντροφό της... δια στόματος.
Οι εξαγριωμένοι ντόπιοι, τους πήραν χαμπάρι και έσπευσαν να τους «κράξουν», απειλώντας παράλληλα ότι θα πάρουν την αστυνομία. Όταν αυτοί παρέμειναν ατάραχοι, τους ρώτησαν από που είναι για να μάθουν ότι ο ασυγκράτητος νέος ήταν Ιρλανδός και η τόσο «στοργική» σύντροφός του από τις ΗΠΑ.
Oι δύο τουρίστες φαίνεται να αγνοούν τις προειδοποιήσεις που δίνουν όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, πως οι Φιλιππινέζοι δίνουν ιδιαίτερα τσουχτερά σε όποιον προσβάλλει τη δημόσια αιδώ, που πολλές φορές φτάνουν και σε φυλάκιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.