Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Μετά από 24 ώρες ο ΣΥΡΙΖΑ έμαθε ότι αναρχικοί γρονθοκόπησαν... κάποιον αστυνομικό!


Με καθυστέρηση 24 ωρών και με μια λακωνική ανακοίνωση αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ στον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου...



Μετά τη θύελλα που προκάλεσε η επίθεση στον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας και τις σφοδρές επικρίσεις που δέχθηκαν η κυβέρνηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «τη βάρβαρη επίθεση» και σημειώνει ότι τέτοια περιστατικά «δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Ειδικότερα, η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση εναντίον του διοικητή της τροχαίας (εσφαλμένα, μάλιστα, αναφέρεται ως διοικητής της τροχαίας Αττικής), έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα την βάρβαρη επίθεση εναντίον του Διοικητή της Τροχαίας Αττικής. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών. Τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατόν να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.