Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Γερολυμάτος: Βουνά η κόκα, η ηρωίνη και το χασίς...


Με το στόμα ανοιχτό είχαν μείνει...


 οι θαυμάστριες του Γιώργου Γερολυμάτου όταν ο τραγουδιστής έκανε την περιβόητη γυμνή φωτογράφιση.
«Ήμουν ο πρώτος των πρώτων. Δεν ήμουν τελείως γυμνός - στα απόκρυφα σημεία υπήρχε σκιά. Είχαν φέρει δύο μοντέλα, μία Βραζιλιάνα και μία Δανέζα, για να με πλαισιώσουν. Τη φωτογράφιση έκανε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος το '89 και είχε γίνει χαμός! Το έκανα και είμαι περήφανος. Και γιατί όχι, αφού μπορούσα; Ημουν γυμνασμένος και σε καλή φόρμα. Πάντα είμαι σε καλή φόρμα. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει. Τον αγαπάω τον Γιώργο! Το πρωί που σηκώνομαι, λέω «καλημέρα, Γιώργο», με κοιτάζω, μου στέλνω πολλά φιλάκια. Άμα δεν σε αγαπάς, είναι κακό, όπως κι αν είσαι. Οι πιο σπουδαίοι άνθρωποι στη ζωή μου δεν ήταν όμορφοι, αλλά με έντονη προσωπικότητα. Ήταν μια γυναίκα, μέτρια στην εμφάνιση και κοντή, και ήταν ανάμεσα σε τρεις κούκλες. Αυτή με κέρδισε. Κάθισα δίπλα της και είχα αποσβολωθεί από τον τρόπο που μιλούσε και από την ενέργεια και την προσωπικότητα που είχε. Πέρασα καλά μαζί της» τόνισε στην Espresso.

-Είστε σε εξαιρετική φόρμα. Γυμνάζεστε;

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Γυμνάζομαι κάθε ημέρα. Κάνω σχοινάκι, πους απς, κοιλιακούς, ολόκληρα προγράμματα και διατροφή. Είμαι ο πρώτος διδάξας, χρόνια τώρα. Δεν τρώω τηγανητά, ζάχαρη, αλάτι, πολύ κόκκινο κρέας εδώ και 25 χρόνια. Είναι και το DNA ενός ανθρώπου. Προέρχομαι από μια μητέρα κι έναν πατέρα οι οποίοι ήταν πολύ καλοί εμφανισιακά και σε μεγάλη ηλικία, αλλά τον άνθρωπο τον κάνει η ψυχή. Όταν είσαι καλά ψυχικά, λάμπουν όλα μέσα σου - και τα μάτια και η ψυχούλα και η καρδούλα σου. Όταν είσαι μαύρος, μαυρίλα θα βγαίνει.»

-Πώς δεν μπλέξατε στη νύχτα;

«Βουνά» η κόκα, η ηρωίνη και το χασίς. Δεν με ακούμπησε τίποτα. Εχω βοηθήσει κόσμο. Είχα μια κοπέλα, τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από ναρκωτικά. Την είχα σώσει. Όταν ήμασταν μαζί, είχε σταματήσει και μετά έμπλεξε ξανά. Όπως έμαθα, ήταν στη Θεσσαλονίκη και νόμιζε ότι ήταν πουλί και «πέταξε» από τον πέμπτο όροφο. Από τότε έδωσα όρκο να βοηθήσω όποιον μπορώ κι έγινα πολέμιος των ναρκωτικών. Ήμουν αντιπρόεδρος στο σωματείο «Θησέας», που είναι κατά των εξαρτήσεων. Εκεί, έχουμε κάνει ολόκληρες συζητήσεις με τα παιδιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.