Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο Τσίπρας διαλύει τον Λεβέντη - την κοπανάνε κι άλλοι από το κόμμα!


Η μεταστροφή του αρχηγού της Ένωσης Κεντρώων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πολιτική προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, και το πολιτικό φλερτ με τον Αλέξη Τσίπρα να φουντώνει στα όρια γάμου, φαίνεται ότι διαλύει το κόμμα του Βασίλη Λεβένη. Μετά την ηχηρή παραίτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνου, ακολουθούν κι άλλοι...



Είναι χαρακτηριστικό πως την Δευτέρα το μεσημέρι ο Γιάννης Καλλιάνος είχε συνάντηση με τον Βασίλη Λεβέντη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Ο ίδιος εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με τον προγραμματισμό του κόμματος και τη διαφωνία του σε σχέση με κάποιες θετικές δηλώσεις που γίνονται για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανάφερε στον κ. Καλλιάνο πως η Ένωση Κεντρώων δεν θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με κάποιο άλλο κόμμα.

Ωστόσο, φαίνεται πως το «γυαλί» είχε ραγίσει και ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων δεν πείστηκε από τις «διαβεβαιώσεις» Λεβέντη.

Λίγη ώρα αργότερα αργότερα απέστειλε την επιστολή αποχώρησής του. Απο την πλευρά του κ. Καλλιάνου επισημαίνεται πως πλέον η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που πλέον δεν τον εκφράζει.

Ο ισχυρός εμφύλιος, λοιπον, που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό του κόμματος, με αφορμή την ενδεχόμενη τακτική προσέγγισης του Μεγάρου Μαξίμου οδήγησε στην παραίτηση του κ. Γιάννη Καλλιάνου.

Και όπως όλα δείχνουν «σκάνε» οσονούπω και άλλες μαζικές αποχωρήσεις από την Ένωση Κεντρώων, στελεχών που διαφωνούν κάθετα με την απόφαση Λεβέντη να γίνει πιθανός κυβερνητικό εταίρος του Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.