Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Λεβέντης: Τυχαία θα βρεθώ με τον Τσίπρα στη Νέα Υόρκη...


Τι είπε για το όργιο φημολογίας περί γάμου Ένωσης Κεντρώων - ΣΥΡΙΖΑ, στη Νέα Υόρκη και η σπόντα που πέταξε για τον Καλλιάνο...



Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις συνεργασίας της Ένωσης Κέντρου με τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε ο πρόεδρος, Βασίλης Λεβέντης και απέδωσε σε τυχαίο το γεγονός ότι θα βρεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον Πρωθυπουργό στις ΗΠΑ, αλλά αυτός, όπως είπε, είναι προσκαλεσμένος από ομογενειακές οργανώσεις για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου ότι έχει κάνει «κονέ» με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως αυτός δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «κονέ» και επανέλαβε ότι «εγώ έχω πεί ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω;.

Επιτέθηκε και στην Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη, υποστηρίζοντας ότι έχουν μετατραπεί σε θυγατρικά κόμματα του Μητσοτάκη «που του έδωσαν και πάλι τον εκλογικό νόμο των 50 εδρών.

Στις εκλογές είπε η Ένωση Κέντρου θα είναι και πάλι αυτόνομη, προέβλεψε και σημείωσε με νόημα: «Εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος και ποιοι θα πάνε με ποιους… ο κόσμος δεν εκτιμά τα κόμματα που παίρνουν στελέχη από αλλού…», αφήνοντας έτσι μια σαφή αιχμή για τον πρώην εκπρόσωπό του Γιάννη Καλλιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.