Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Σάλος στην Βρετανία με το βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο να σνιφάρει κόκα [video]


Πληθαίνουν οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν την παραίτηση του δημάρχου της πόλης Ντόβερ μετά από δημοσιοποίηση βίντεο που τον δείχνει να «σνιφάρει» κόκα σε μια τουαλέτα, χρησιμοποιώντας ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών...Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ο ίδιος αρνείται να παραιτηθεί, ισχυριζόμενος ότι «του την έστησαν» και – όσο απίστευτο κι αν φαίνεται – ότι δεν ήξερε πως η λευκή ουσία που έβαζε στη μύτη του ήταν… ναρκωτικά!

Ο 54χρονος Neil Rix ζήτησε σήμερα επίσημα συγγνώμη για την συμπεριφορά του, την οποία ωστόσο δεν θεωρεί επαρκή αιτία για να να εγκαταλείψει το αξίωμά του. Όπως ισχυρίστηκε, επιτήδειοι «του την έστησαν», ρίχνοντάς του κάτι στο ποτό για να τον κάνουν να παραφερθεί, να τραβήξουν αυτό το ενοχοποιητικό βίντεο και να τον εκβιάσουν.

«Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Ήμουν ζαλισμένος από το ποτό. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που «σνιφάρισα». Θα μπορούσε να ήταν ζάχαρη άχνη ή κάτι τέτοιο», είπε ο… ανεκδιήγητος δήμαρχος, ο οποίος φυσικά στο επίμαχο βίντεο δεν έδειχνε ούτε μεθυσμένος ούτε να μην ξέρει τι κάνει.

Στο κλιπ διάρκειας 1 λεπτού και 7 δευτερολέπτων που τον «καίει», ο Rix φαίνεται να μπαίνει στην τουαλέτα με έναν άγνωστο άνδρα και μάλιστα να λέει «Γρήγορα, κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να κοιτάξει κανείς και να με δει να το κάνω αυτό». Στη συνέχεια, με την ενθάρρυνση του αγνώστου σνιφάρει αργά μια γραμμή από την άσπρη σκόνη με ένα χαρτονόμισμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.