Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Είναι "βοθροκάναλο" και η ΕΡΤ κε Πολάκη; [video]


Οργή Πολάκη και για την ΕΡΤ, που τόλμησε να μεταδώσει είδηση που φιλοξένησε την αντίθετη άποψη...




Είναι ανήκουστο. Και πώς, λοιπόν, να μη θυμώνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όταν και η δημόσια τηλεόραση πάει κόντρα στις προσπάθειες της κυβέρνησης να φτιάξει τη δημόσια υγεία; Πώς να μην την παρομοιάζει με τα «βοθροκάναλα της διαπλοκής»;

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημόσια τηλεόραση έπαιξε στο μεσημεριανό της δελτίο ρεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», οι οποίοι είναι απλήρωτοι για 3 μήνες. Στο ρεπορτάζ φιλοξενήθηκαν μάλιστα και δηλώσεις του Ηλία Σιώρα, προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου και στελέχους του ΚΚΕ.

Φυσικά ο Παύλος Πολάκης δεν εξέφρασε την οργή του δημόσια - ούτε καν σήκωσε το τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί στην ΕΡΤ και τους υπευθύνους της. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.