Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η... επιστροφή του Καμπουράκη στον ΑΝΤ1 [video]


Ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχτηκε και θέλησε να τον καλωσορίσει αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι... «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου», με τον Δημήτρη Καμπουράκη να συμφωνεί απόλυτα πως το τραγούδι ταιριάζει στην περίσταση.

Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του Mega, ο Γιώργος Παπαδάκης του εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται άσχημα που δεν είναι απέναντί του, εννοώντας τις πρωινές του εκπομπές, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να παίρνει τη σκυτάλη λέγοντάς του πως έτσι είναι η ζωή.

«Σηκώσανε ένα δίκαννο, ρίξανε μια μπαταριά και διαλύσανε το τηλεοπτικό τοπίο. Δεν ξέρω τι ελπίζανε να έχουν, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία αυτό που θα προκύψει είναι ένα χάος», σχολίασε ο κ. Καμπουράκης, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψή του για το πώς θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.