Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσ/νίκη για Γκίνες: Πάνω από 12.000 χορεύουν ποντιακά! [videos]


Πάνω από 12.000 άνθρωποι χόρεψαν τον ποντιακό χορό «Ομάλ» στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ με σκοπό να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες...



Μέσα σε 10 λεπτά, εξαντλήθηκαν τα 10.000 καρτελάκια που έδωσε ο οργανισμός του Γκίνες, για την καταμέτρηση των συμμετεχόντων. Τα καρτελάκια έγραφαν τον αριθμό συμμετοχής, ενώ ο καθένας θα το κρατήσει ως ενθύμιο, καθώς το καρτελάκι έγραφε «ήμουν και εγώ».

Ο ακριβής υπολογισμός συμμετεχόντων δεν μπόρεσε να γίνει ακόμα, όμως μιλάμε για πάνω από 12.000 άτομα. Δεν σχηματίστηκε απλά μόνο μια αλυσίδα ανθρώπων, αλλά σε μερικά σημεία υπήρχαν και πέντε σειρές που χόρευαν «Ομάλ».

Οι διοργανωτές, θα αποστείλουν το οπτικοακουστικό υλικό στον οργανισμό Γκίνες, ώστε να κρίνει και να αποφασίσει αν η χθεσινή βραδιά αξίζει να γραφτεί στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.