Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Με 18.000 € αγοράζετε την μεγαλύτερη τηλεόραση του κόσμου! [video]


Η IFA είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού στον κόσμο με πάνω από 250.000 επισκέπτες, όπου συνήθως κάθε εταιρεία παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της....Στην έκθεση η Samsung παρουσίασε τη μεγαλύτερη σε μέγεθος τηλεόραση που έχει διατεθεί στην αγορά και είναι 88 ιντσών!

Η τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 19.999 δολαρίων.

Σύμφωνα με την τεχνολογική εταιρεία, η 4Κ τηλεόραση θα προσφέρει μια απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, μέχρι και ένα δισ. χρώματα, χάρη στην τεχνολογία οθόνης Quantum Dot της Samsung

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης διαθέτει ακόμη ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες streaming, καθώς και τη νέα έκδοση λογισμικού Smart Hub της Samsung.

Υπενθυμίζεται ότι η Samsung είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεόρασης στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια διαμάχη με την LG για την ποιότητα της εικόνας. Ωστόσο και οι δυο τεχνολογικές εταιρείες παρέχουν τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.