Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Θα εκπλαγείς: Η Νο 1 σκέψη της γυναίκας όταν κάνει σεξ μαζί σου


Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μπει απολύτως στο μυαλό μιας γυναίκας την ώρα που κάνει σεξ. Γιαυτό, σε μια ειδική έρευνα στην Βρετανία...


 ρώτησαν τις ίδιες. Τι φαντασιώνονται την στιγμή της ερωτικής πράξης;
Η έρευνα έγινε από την Βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων LoveHoney και σε αυτή απάντησαν 1.300 γυναίκες και άντρες. Και τα αποτελέσματα ήταν το λιγότερο ενδιαφέροντα.
Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τωνγυναικών, οι μισές από αυτές φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με έναν άλλο άντρα.
Από τις απαντήσεις προέκυψε πως οι γυναίκες φαντασιώνονται περισσότερο στο σεξ από τους άντρες.
Το 46% των γυναικών σκέφτονται άλλους άντρες όταν κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, σε σύγκριση με το αντίστοιχο 42% των αντρών.
Για τις περισσότερες γυναίκες αυτές οι φαντασιώσεις την ώρα του σεξ, αφορούν έναν στενό φίλο ή συνάδελφο στη δουλειά και, όταν τους συμβαίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να κάνουν τελικά σεξ και με εκείνον τον άνδρα σε σύγκριση με τους άντρες που έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις όταν κάνουν σεξ με τις συντρόφους τους.
Συγκεκριμένα, ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο των γυναικών (30%) και το 25% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν κάνει σεξ τελικά με το άτομο το οποίο φαντασιώνονταν από το φιλικό τους περιβάλλον .
Επίσης, το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών έχουν επίσης κάνει σεξ με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, το οποίο φαντασιώνονταν όταν έκαναν σεξ με τον/την σύντροφό τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, μία στις πέντε γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις για το αφεντικό τους στην δουλειά ενώ το 8% παραδέχεται ότι τελικά έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ με αυτόν.
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των γυναικών και το 63% των αντρών φαντασιώνονται το πώς θα ήταν το σεξ με ένα άλλο άτομο, πριν πάνε για ύπνο. Και αν και όταν αυτό συμβαίνει (αν δηλαδή όντως κάνουν σεξ απλά με κάποιο άλλο άτομο) η νέα αυτή εμπειρία ανταποκρίνεται στις… προσδοκίες τους στο 62% των γυναικών.
Αυτό σημαίνει ότι ένα 38% των γυναικών που κάνει σεξ με ένα άλλο άτομο… απογοητεύεται από την εμπειρία και το μετανιώνει.
Τι γίνεται όμως με τους άντρες; Για εκείνους τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το 68% από αυτούς είπε πως “ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες τους” και μόνο το 32% είπαν πως απογοητεύτηκαν.
Τέλος, πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, συνηθίζουν να φαντασιώνονται προηγούμενους/ες συντρόφους τους όταν κάνουν σεξ με τον/την νυν σύντροφό τους. Συγκεκριμένα, 6 στους 10 άντρες και οι γυναίκες παραδέχτηκαν ότι το έχουν κάνει μερικές φορές και το 15% των αντρών και το 14% των γυναικών λένε ότι το κάνουν συχνά.
Και ένα τρίτο των γυναικών εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις για τον πρώτο του έρωτα ή το πρώτο άτομο με το οποίο έκανα σεξ στην ζωή τους.
Όλες αυτές οι φαντασιώσεις αντιμετωπίζονται ως “αθώες” και “ακίνδυνες” για το 60% των γυναικών και το 66% των ανδρών, αλλά την ίδια στιγμή περισσότερο από το 30% και των δύο φύλων λέει ότι αν το κάνει αυτό ο/σύντροφός τους, θα αισθάνονταν σαν να τους απατούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.