Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τι εξετάζουν για την εξαφάνιση της 27χρονης Μαρίας


Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γονείς, το τελευταίο διάστημα η κόρη τους δεχόταν κάποια ηλεκτρονικά απειλητικά μηνύματα που την είχαν ανησυχήσει...




Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, Μαρίας Νέστορα, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 27 Αυγούστου, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν ακόμα να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο.

Οι γονείς της, που τελευταία εθεάθη στη Νέα Σμύρνη όπου και ζούσε και οι οποίοι διαμένουν στην Ουκρανία, από όπου κατάγεται η μητέρα της 27χρονης, λίγο πριν την εξαφάνιση είχαν αντιληφθεί ότι η φοιτήτρια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, γι' αυτό και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν η μητέρα της είχε βγει για δουλειές, η νεαρή φοιτήτρια έφυγε από το σπίτι και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γονείς, το τελευταίο διάστημα η κόρη τους δεχόταν κάποια ηλεκτρονικά απειλητικά μηνύματα που την είχαν ανησυχήσει. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομία στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, καθώς η οικογένεια πίστευε ότι το παιδί τους θα επιστρέψει. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν με τη Μαρία ήταν το βράδυ της 27ης Αυγούστου όταν η 27χρονη τους είπε από το τηλέφωνο ότι είναι καλά και να μην ανησυχούν.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η 27χρονη να έφυγε στο εξωτερικό, αφού πρώτα έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο και απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το οποίο πρόκειται να ελεγχθεί από από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζεται από την Ασφάλεια είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας, πράγμα που όλοι απεύχονται να έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.