Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Χειροπέδες σε 31χρονο που φέρεται να βίασε και να εκβίασε 20χρονη


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον ένας 31χρονος που φέρεται να βίασε και να εκβίασε 20χρονη, ενώ συνελήφθη και...


 η 37χρονη συνεργός του για την εμπλοκή της στην υπόθεση.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 20χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος, αφού αρχικά την προσέγγισε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μετά από συνομιλίες τους την έπεισε να του αποστείλει φωτογραφίες της. Στη συνέχεια την απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και την έπεισε να συναντηθούν, οπότε με το πρόσχημα ότι θα διαγράψει το επίμαχο υλικό την εξανάγκασε σε ασελγή πράξη.
Συνεχίζοντας τον εκβιασμό ζητούσε 1.000 ευρώ προκειμένου να μη δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από όσα είχαν συμβεί εν αγνοία της, όπως ισχυρίστηκε. Μάλιστα την ενημέρωσε ότι τα χρήματα θα τα παραλάμβανε η 37χρονη φίλη του.
Σε προκαθορισμένη συνάντηση της 20χρονης με την 37χρονη για την παράδοση μέρους του χρηματικού ποσού, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβαν την 37χρονη αφού είχε παραλάβει από την 20χρονη το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο και βρέθηκε στη κατοχή της.
Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και ο 31χρονος. Στην κατοχή του αλλά και σε έρευνες που επακολούθησαν στο αυτοκίνητο και την οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.535 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και κάρτα μνήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.