Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη Ελληνίδα που μετέφερε 33 κιλά ηρωίνης στο Τσεσμέ


Αποδεικτική της ύπαρξης και λειτουργίας στα ελληνοτουρκικά νησιωτικά σύνορα κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης είναι η τρίτη...


 σύλληψη, αυτή τη φορά από τις τουρκικές αρχές στο λιμάνι του Τσεσμέ, Έλληνα διακινητή ηρωίνης βάρους 32,850 κιλών!
Η σύλληψη, που γνωστοποιήθηκε χθες, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης 30 Αυγούστου στη διάρκεια τυπικού ελέγχου, στο τελωνείο του Τσεσμέ, των επιβατών του πλοίου της γραμμής προς Χίο. Οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της Στρατοχωροφυλακής -η οποία έχει ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στα λιμάνια εξόδου της δυτικής Τουρκίας για το φόβο διαφυγής από τη χώρα χαρακτηριζομένων ως αντικαθεστωτικών Τούρκων πολιτών- έδωσαν σήμα για την ύπαρξη ύποπτων αποσκευών σε αυτοκίνητο πολυτελείας με ελληνικές πινακίδες προερχόμενες από τη Θεσσαλονίκη.
Οι στρατοχωροφύλακες ψάχνοντας διαπίστωσαν τη ύπαρξη μιας κρύπτης το πίσω μέρος του πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου την οποία έσπασαν για να διαπιστώσουν ότι μέσα κρυβόταν σε πακέτα η μεγάλη αυτή ποσότητα ηρωίνης. Όπως είναι φυσικό συνελήφθη αμέσως η Ελληνίδα οδηγός του αυτοκινήτου, κάτοχος δυο διαβατηρίων (ενός ελληνικού και ενός ρωσικού).
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το πολυτελές αυτοκίνητο με την Ελληνίδα ιδιοκτήτρια μπήκε στην Τουρκία από το τελωνείο των Κήπων στις 20 Αυγούστου και κινήθηκε στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Εννιά μέρες μετά κινήθηκε παραλιακά προς τον Τσεσμέ απ' όπου προσπάθησε να περάσει στη Χίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.