Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν 3 Ελληνες που άνοιγαν χρηματοκιβώτια


Την εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών χρηματοκιβωτίων από ισάριθμες επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης...


 Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν οι αστυνομικές Αρχές της πόλης.
Όπως ανακοινώθηκε, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις Έλληνες, 47, 57 και 42 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία θα υποβληθεί στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κλοπές διαπράχθηκαν τον περυσινό Ιούνιο, όταν οι κατηγορούμενοι ως δράστες, παραβιάζοντας παράθυρα των εταιριών-«στόχων», εισήλθαν στο εσωτερικό τους, απ' όπου «σήκωσαν» τα χρηματοκιβώτια, τα οποία περιείχαν μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα. Επρόκειτο για μία φαρμακευτική εταιρία και μία εταιρία ενδυμάτων και διαφημιστικών δώρων.
Όπως έγινε γνωστό, από τα χρηματοκιβώτια κι άλλα σημεία των εταιριών, αφαίρεσαν συνολικά 291.000 ευρώ, όπως επίσης 30.000 δολάρια ΗΠΑ, χρυσές λίρες, κοσμήματα, επιταγές, μετοχές, τραπεζικά βιβλιάρια και έγγραφα των εταιριών.
Δύο από τους φερόμενους ως δράστες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.