Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ από τον θάνατο της 42χρονης συζύγου του Αγγελόπουλου


Νικημένη από τον καρκίνο έφυγε σε ηλικία 42 ετών η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα.
Η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε επιστρέψει πρόσφατα, πριν από 15 ημέρες, στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου και νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική...




Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ιωάννα ήταν παντρεμένοι από το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους.
Είχαν γνωριστεί σε ένα αποκριάτικο πάρτι φίλων στα Βριλήσσια και είχαν επτά χρόνια σχέση πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η πρόταση γάμου είχε γίνει στη Ρώμη, με ένα δαχτυλίδι από το «Tiffany’s» και μουσική υπόκρουση από έναν αγαπημένο τους Ιταλό τροβαδούρο, τότε που η ευτυχία πλημμύριζε κάθε στιγμή τους και τίποτε δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη που θα είχε η ζωή τους… Αξέχαστος έχει μείνει και ο γάμος του ζευγαριού στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, σε μια μαγική νύχτα τον Αύγουστο του 2008.
Η Ιωάννα Αγγελοπούλου ήταν στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στηρίζοντας από κοντά την αγάπη του συζύγου της.
Η Ιωάννα Στάχτου σε αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ


Φωτογραφία από διακοπές στη Σίφνο το 2014


Φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού το 2009



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.