Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμερα συναντά τους 4 καναλάρχες ο Παππάς


Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, θα έχουν σήμερα, στις...

3 μ.μ. ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης, όπως όλα δείχνουν, είναι η διεξαγωγή διαγωνισμού για τα περιφερειακά κανάλια. Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του Μαξίμου που προκρίνουν την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. “Θέλουμε το ΕΣΡ όπως το θέλαμε και σε αυτή την διαδικασία”, τονίζουν χαρακτηριστικά. Από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν ξεχνούν να σημειώσουν την σπουδή της αντιπολίτευσης να μπλοκάρει τη συγκρότηση του ΕΣΡ στην προηγούμενη φάση. Δεν αποκλείουν, όμως πως “αν δεν υπάρχει ΕΣΡ η αδειοδότηση να γίνει πάλι με τον ίδιο τρόπο”.

Όσον αφορά τα θεματικά κανάλια όλα δείχνουν ότι είναι εκτός σχεδιασμού αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίζοντας σε σχέση με το περιεχόμενο που θα έχουν, όταν έρθει η ώρα για τον καθορισμό τους, πως δεν θα περιλαμβάνουν καθόλου ειδήσεις.

Για την διαδικασία και την κριτική που έχει ασκηθεί η ίδια πηγή επεσήμανε πως ο “εγκλεισμός” των συμμετεχόντων ήταν ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν διαρροές και να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, ενώ η μη επικοινωνία μεταξύ των υποψηφίων είχε ως αποτέλεσμα το τίμημα να μεγιστοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη δόση από τους 4 υπερθεματιστές πρέπει να δοθεί μέσα σε 15 ημέρες, η δεύτερη εντός 12 μηνών και η τρίτη εντός 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.